2789
عنوان

واکسن کرونا

420 بازدید | 27 پست

تو روسیه ساخته شده ب نظرتون ایران خواد خرید ازشون؟

وقتی خدا از پشت دست‌هایش را روی چشمانم گذاشت؛ از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.   الحمد الله الرب العامین ک در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میفته                                          

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کی گفته

دیشب اخبار گف الانم تو نت هس

وقتی خدا از پشت دست‌هایش را روی چشمانم گذاشت؛ از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.   الحمد الله الرب العامین ک در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میفته                                          
نه ایران گفته خودمون میخوایم تولید کنیم

تا ابان باید صبر کنیم ک

خود روسیه گفته که دی ماه  به شهروندان میرسه و کلی کشورها هم پیش خرید کردن  فک نکنم حالا حا ...

شاید ایرانم جزعشه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز