2777
2789

سلام

من دو هفته دیگه باید زایمان کنم، دکتر خودم تو بیمارستانی مه بخش کرونا دارن زایمان انجام میده، خودم و شوهرم مایل نیستیم اونجا بریم، بیمارستان صارم کرونا پذیرش نمیکنه، طرف قرارداد ما هم هست، ولی هیچ دکتری رو نمیشناسم، تو رو خدا کسی دکتر خوب میشناسه صارم معرفی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتر خودم معرفی میکنم نمیدونم چه بیمارستانایی هست.خودم قرار بود برم نیکان که اورژانسی شدم و الغدیر زایمان کروم.دکتر فاطمه هدایتی فر.بسیار خوش اخلاق و کار بلد.خیلی برخورد خوبی داشت 

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
من دکتر خودم معرفی میکنم نمیدونم چه بیمارستانایی هست.خودم قرار بود برم نیکان که اورژانسی شدم و الغدی ...

الغدیر راضی بودی، از هر لحاظ؟ منم دکترم الغدیرو مردمه بنظرم الغدیر بهتر باشه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

دکترتون کدوم بیمارستانه ک بیمار کرونایی هم داره؟؟ الغدیر و مردم چی، اونجاهم داره؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
الغدیر راضی بودی، از هر لحاظ؟ منم دکترم الغدیرو مردمه بنظرم الغدیر بهتر باشه

مردم خاهرم میگف خوب نیس.من نیمه شعبان زایمان کردم اون موقع بخش های دیگه جز اورژانس و زایمان تعطیل بود.از طرفی بارون های شدید میومد و تعطیلی.خیلی خلوت بود ترس کرونا کمتر بود.اتاق خصوصی هم گرفتیم.من راضی بودم هم دکارم خوب بود هم پرستارا.یادمه شوهرم یواشکی ۷ ۸ ستعت موند پیشمون تو اناق.هیچ کدوم چیزی نگفتن.

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی