2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

386 بازدید | 28 پست

سلام من با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم، من به خاطر کم محلی و بی توجهی و طعنه زدنشون رفت و آمدم رو باهاشون کم کردم که اعصابم اروم باشه خودشون هم فهمیدن ولی به رو نمیارن،دیروز بعد از ده روز رفتم خونشون مادرشوهرم بهم ميگه پسرم که میخواد بره سرکار میاد دم در میبینمش نوم هم بزار بیاد ببینمش انگار میخواد بگه خودت مهم نیستی بیای خیلی ناراحت شدم تا دخترم میبینه میگه چرا نمیای خونمون بیا ولی یه بار به من نمیگه والاه اگر به منم میگفت من دفعه بعد زودتر و بیشتر ميرفتم ولی انگار میخواد بگه تو مهم نیستی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه با عروس راحت نیستن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

چرا با اونا زندگی میکنید؟ خب مستقل شید

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

دقیقاهمینه میخوادبگه یعنی تونمیای مهم نیس پسرم ونوه اموببینم بسمه.توهم نرو من الان ۵ماهی میشه نرفتم بااینکه تویه شهریم اونام نمیگن ییاالبته منم برام مهم نیست

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕

وای انقد بدم میاد اینجوری میگن

مادرشوهر منم همیشه به شوهرم میگفت بیا مارو (یعنی خودشو دخترشو) ببر بگردون با ماشین نوه مم بردار بیار

یه کلمه از من حرفی نمیزد

یه روز بهش گفتم دیگه از اون روز همش هی میگه تو هم بیا بدون تو خوش نمیگذره دلم برات تنگ شده