2777
2789
عنوان

حالم بده

105 بازدید | 10 پست

هنوز اول بارداری ام معدم سنگینه قبلش هم از بچگی معده ی حساسی داشتم طوری که با کوچکترین استرس از اشتها میوفتادم و حالت تهوع و بالا میاوردم

الانم که باردارم واقعا دارم عذاب میکشم قرص دمیترون میخورم یبوست و سردرد شدید

تازه فقط استفراغ نمیکنم وگرنه همه غذاها توشکمم صد کیلو میشن با اینکه اندازه گنجیشک شده غذام

همش فکر میکنم یه چیزی توراه گلوم مونده 

همش معدم اذیته یا سر معدم ازگشنگی میسوزه و درد میکنه یا  با کوچیکترین خوردن سنگین میشه و حالت تهوع و.....

دیگه نمیکشم هفته. ی هشتمم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

دلم میخاد بمیرم  

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از هفته پنج تا یازده روزی سه بار بالا اوردم هفته یازده کم کم   کم شد  قرص اندانسترون بخور  خیلی بیشتر از دمیترون اثر داره رو تهوع

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

یه کم عرق نعنا با یه کوچولو نبات بریز تو اب بخور منم خیلی اذیت شدم تو بارداریم اگه قندت بالا نیست اینو امتحان کن 

اب با غذا اصلا نخور ..چیزای سرد نخور ...اب خالی نخور با گلاب یا عرق بید مشک بخور ....من ساعت میذاشتم یه ساعت قبل غذا ونیم ساعت بعد اون اب میخوردم ...چای نعنا دم کن بخور ...

من از هفته پنج تا یازده روزی سه بار بالا اوردم هفته یازده کم کم   کم شد  قرص اندانسترون بخ ...

من از هفته ی شیش شروع شد الان رفتم تو هفته ی 9روز به روزم دارم بدتر میشم بخدا

یه کم عرق نعنا با یه کوچولو نبات بریز تو اب بخور منم خیلی اذیت شدم تو بارداریم اگه قندت بالا نیست ای ...

فکر نکنم قندم بالا باشه اینم میخورم آدامس نعنایی هم الان خوردم دوهفته س از خواب و خوراک افتادم 

فکر نکنم قندم بالا باشه اینم میخورم آدامس نعنایی هم الان خوردم دوهفته س از خواب و خوراک افتادم 

میفهممت ..خیلی بده ..من بارداری اولم همش بالا میاوردم ...درحد مرگ 

دومی عین شما معدم سنگین بود باحالت تهوع ..اما اینایی که گفتمو انجام دادم مخصوصا اینکه اب خالی اصلا نمیخوردم با گلاب و عرق نعنا یا بیدمشک همین چیزا ...ولی بازم اذیت میشدم کمتر فقط

طبیعیه دیگه بارداری همینه

همینقدر سخت؟

آخه مامانم بارداریاش راحت بود خواهرمم همینطور گفتم منم راحتم پس

ولی من داغون شدم فکر کنم بخاطر معده ی داغونمه

همینقدر سخت؟ آخه مامانم بارداریاش راحت بود خواهرمم همینطور گفتم منم راحتم پس ولی من داغون شدم &nbs ...

دیگه بعضیا ویار ندارن بعضیا هم دارن خودمم تا هفته ۱۰ داشتم ک بعد خداروشکر خوب شدم سنگینی معده رو الانم دارم

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰