2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 3561 پست
اره بخدا من هیچ جا خجالتی نیستم ولی

اهوم ...

خداروشکر 😁

من یخم اب بشه 

مغز طرفو میخورم 😂😂😂در این حد خجالتی نیستم 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به خوبی😍♥️شعر بزار بشوره بره🤕 تمام اهل زمين را جهنمی كردی كه آيه آيه ی چشمت "يوسوس الناس" است ...

😄 مرسی گلم شما خوبی 

دوزخ شرری ز رنج بیهوده ماست 

فردوس دمی ز وقت آسوده ماست 

خیام 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

چه دنیای ست این دنیای مجازی!

مجازی است و درعین حال مملو از انسان های واقعی

اما….

خنده هامان ، شکلک ..

گریه هامان شکلک…

وخودمان تنها یک عکس…

بی صدا حرف می زنیم..!

بی صدا فریاد می زنیم…!

بی صدا زار می زنیم …!

وبی صدا می شکنیم!

گاهی ندیده رفاقت می کنیم….❤❤😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خدا داداشتو برات نگه داره😂😂 قدرشو بدون 😂😂 اره من کلی  کار دارم خواهرم  سرم انقدررر ...

فدات شم😂😂😂😂

اره میدونم 

خدایی خیلی درگیری😂😂

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
اهوم ... خداروشکر 😁 من یخم اب بشه  مغز طرفو میخورم 😂😂😂در این حد خجالتی نیستم

اره بابا کاملا اشنام باهات  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نه عکس پروفایل ملکه عاشق رو گذاشته😂فکر کنم این فعال باشه..چون تاپیک  رو لایک کرد..اما اون بانو ...

چه خبره همه ملکه شدن ،😂😂😂😂😂

ملکه فقط یه دونه هست تو سایت ایشالا بالا سر سایت باشی،😘😘😘😘😘😘😘😘

اونم فقط @بانو_ملکه  

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

خاع یکیشون 6 ساعته عضو شده

اره ..رفتم تاپیکامو ببینم..یهو دیدم یکی زیر اسمم اومده..دوساعت بود عصو شده بود😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
دید منم خبر کردی دیگه فاتحه اینجارو خوند و رفت ن شوخی میکنم خانوم شدم 😋😋😋😂

😅😅😅

ولی من ک همونم ، تو هم هم زبون نداشتی وگرنه همونی

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
😘😘😘😘😘😘

❤😍😘

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
خوبم عزیزم  اومدیم دهات😀😍

خوش بگذره جای ما هم تفریح کن😍😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اهوم ... خداروشکر 😁 من یخم اب بشه  مغز طرفو میخورم 😂😂😂در این حد خجالتی نیستم

منم یخم اب بشه وا ویلا🤕🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞