2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 3561 پست
خسیس نباش😒 تو بخر بیار من میریزمشون تو تانکر الکل ضد عفونی بشن😒 شیرینیا تر باشه هااااا😒😒😒 ...

گریه ها و خنده های بی دلیل
اولین نشانه عاشق شدن در یک زن است ..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عااالی بود ❤ متنت  خوبه سرو ته داره  کاش یکم بیشتر جرئیاتو بگی 😚

چشم ..😍

یادت باشه دلت که شکست سرت رو  بگیر بالا ...تلافی نکن.فریاد نزن..حواست باشه دل شکسته گوشاش تیزه ..مبادا دل و دست آدمی رو که روزی دلدارت بودرو زخمی کنی ...مبادا که فراموش کنی روز شادیش آرزوت بود ..صبور باش و ساکت ..بغضت رو پنهان کن ..رنجت رو پنهان تر ...حرف های مادرم مدام توی ذهنم مرور میشد ...سیگار رو کنار لبم گزاشتم و پک محکمی بهش زدم ..اشک هام روی گونم سرازیر شد و خیره شدم به نقطه دور ترم ..لیلای من توی اون لباس چقدر خواستنی شدی..وارد باغ شد با حسرت رفتنش رو تماشا کردم ..کاش ..کاش ..سیگار رو روی زمین پرت کردم و با پام خاموشش کردم ..با حرص اشکام رو پس زدم ..و بغض سیب شده ی گلوم رو به زحمت فرو دادم ...دلتنگی لجباز ترین حس دنیاست ..هر چقدر براش توضیح بدی بیش تر پاشو روی فرش دلت میکوبه.گریه میکنه ..بهانه میگیره ..نق میزنه..خسته میشه و خوابش میبره ..امان از لحظه ای که بیدار بشه ..داغ دلش تازه تر میشه ..آخ بیچاره دلم 😔لیلای من ..همیشه دلتنگت هستم ..سرنوشت مارو از هم جدا کرد...ولی هیچ وقت فراموشت نمیکنم ..امیدوارم تو خوشبخت بشی ...اونوقت منم خیالم راحته ....
لیلای من مراقب خودت باش ....
😭😭😭😭

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
چه خبره همه ملکه شدن ،😂😂😂😂😂 ملکه فقط یه دونه هست تو سایت ایشالا بالا سر سایت باشی،😘😘😘😘😘😘 ...

فدات عشق جاااان..ملکه ها زیاد شدن😂شیطونه میگه برم با یه کاربری دیگه بیام😂ایندفعه اسمم رو بزارم عزارییل😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

ای که شمشیر جفا بر سر ما

آخته‌ای

دشمن از دوست ندانسته و

نشناخته‌ای

من ز فکر تو به خود نیز

نمی‌پردازم ...

نازنیناتو دل از من به که

پرداخته‌ای؟

سعدی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب خب خب🙃 من دیگ با اجازتون رفع زحمت کنم🙃 تاریکی ب کام❤️

😢داری میریی 

ششبت بخیر 

بوس گنده رو لپت 😢

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خب خب خب🙃 من دیگ با اجازتون رفع زحمت کنم🙃 تاریکی ب کام❤️

😂😂شبت شیک😍😘👋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
خوبه ک میدونی برم به جهندم؟

جهندم برای من بود 😂😂😂😂😒😒😒😐

دوست داشتن، چیزی شبیه به گم شدنه، توی یه آدم دیگه...
حالا هرچی کسی رو بیشتر دوست داشته باشی، عمیق‌تر گم می‌شی...
یه جاهایی دیگه نمی‌دونی برای خودت داری زندگی می‌کنی یا برای اون...
حالا دیگه همون آهنگی رو گوش می‌دی که اون گوش می‌ده...
همون کاری رو انجام می‌دی
که اون می‌خواد...
همون حرفی رو می‌زنی که اون دوست داره...
حالا دیگه حق داری حسادت کنی، حالا دیگه چشم به راه بودن معنی پیدا می‌کنه...
حالا دیگه دوست داری نگران باشی...
از یه جایی به بعد، اون نفس می‌کشه تا تو زندگی کنی...
«آدم برای دوست داشتن، به دلیل احتیاج نداره، اما برای زندگی کردن بهانه می‌خواد...»

‌بخون ❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آن سایه‌ی تو جایگه و خانه‌ی ما است
وان زلف تو بند دل دیوانه‌ی ما است
هر گوشه یکی شمع و دو سه پروانه است
اما نه چو شمع که پروانه‌ی ما است

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خوبه پ همه مون کر همیم    

من کلا عادیه تو اکثر برنامه ها بیشتر ویس میدم نفس زیاد شنید خخخ

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اره بابا کاملا اشنام باهات    

😂😂😂😂

دیگه 

چیزی که عیان هست 

چه حاجت به بیان است 😂😂

فدات عشق جاااان..ملکه ها زیاد شدن😂شیطونه میگه برم با یه کاربری دیگه بیام😂ایندفعه اسمم رو بزارم عزا ...

،😂😂😂😂😂👍

جون همه ملکه ها رو بگیری

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

فدات شم😂😂😂😂 اره میدونم  خدایی خیلی درگیری😂😂

دیگه چه میشه کرد 😂😂😂

جهندم برای من بود 😂😂😂😂😒😒😒😐 دوست داشتن، چیزی شبیه به گم شدنه، توی یه آدم دیگه... حالا هرچ ...

اینا ک همه منم  

نه جهندم برا منم بوده فقط نمیگفته

جهندمشو هم عاشقم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///