2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19924 بازدید | 3561 پست
حدیث نت نداره 😂😂😂 از دستش راحتم 😂😂😂 فردا صبح میاد  دستانت را..نگرفتم در آغوشت..ن ...

از نت خودت بده خو میمووووون عشق منو بدون نت گذاشتی خودت اومدی😒😒

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
بیا ماچو بدع ببینم 😒😒😒😘😘♀‍🤦🏻😂😂

بفرما 

لپ من در اختیار شما 

😀

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک کن  چتاتو 😑😑 😂😂😂 میام میزنم رو لپت  قرمز بشه ها

نگه میدارم اعتصامی بیادببینه 

بعد شعر بگه 

من نیتم پاکه خانوم 😛

دوتا از چت هات رو پاک کردی ندیدم 

خواهرت کووووووش ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

میخواهمت . . .

ولی . . .

دوری . . .

خیلی خیلی دور . . .

نه دستم به دستانت میرسد

نه چشمانم به نگاهت . . .

تو را ڪم داشتن ...

ڪم نیست . . .  

درد است . . .

@آنیدـپ  

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به به ببین کی اومده 😄😍😙 خوش اومدی عشق من

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

با اجازه @اعتصامی     @بانو_ملکه     @dokhtareporteqali     ...

فدات..😍😍😍ارزشت بیشتر از این حرفاس😍😍😍🤗🤗🤗

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
نگه میدارم اعتصامی بیادببینه  بعد شعر بگه  من نیتم پاکه خانوم 😛 دوتا از چت هات رو پاک ...

سلامت کو شما 😒😒😒

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اوهوم باشه کنکور لنتی هم از ی طرف

این ک کلا رو اعصابه 

خااااک بر سرا با این برنامشون

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
از نت خودت بده خو میمووووون عشق منو بدون نت گذاشتی خودت اومدی😒😒

نهههههه بهش دادم 

رفت اینستا 

نصفشو خورد 

تنبیهش کردم 

دیگه بهش ندادم😂😂😂

ولش کن بهتره 

بیا بقل خودم 😂😂😂

بدون مزاحم 

بیکاریااا😂😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
سلام علیکم

سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت 😄

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلام علیکم

سلام😀😀😀

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
سلامت کو شما 😒😒😒

سلام 

عشق زن عمو چطوری ؟؟

ننتم ک تو تاپیک بود 

خالتم ک تو تاپیک هست 

ترسناك نيست كه هربارى كه با كسى حرف ميزنى ميتونه آخرين دفعه باشه؟ اينو هميشه به ياد داشته باش... زند ...

نه هنوز دیر نشده تو پاشو یه دسته گل و یه جعبه شیرینی بخر بیا😢😢😢

متنات آخرش اشک منو درمیاره لاناتی💔

دو چشمت باغ بادام‌اند انگار
دو صبح خفته در شام‌اند انگار

دو کافر کیش در ظاهر مسلمان
رباعی‌های خیام‌اند انگار

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز