2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 3561 پست
رفتنت رفتن جان است خودت میدانی... 🔻رضا_احسان_پور عکس از خودم 😍😍😶♀‍🤦🏻

رفتی و از فراقِ تو از پا درآمدم؛
باز آ! که جز تو هیچکسم دستگیر نیست...
وحشی-بافقی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
من همون دقیقه اول فهمیدم تگم کردم رفتم دیدم نیست

ب من مرضیه گفت 

تازه داشتم بهش میگفتم چیه خواب نما شدی 

ک نگا کردم دیدم نیس 

اخه داشتم با فاطی  حرف میزدم تو تاپیکش حالشم خوب 

بود 

توقع نداشتم اینجوری سورپرایز کنه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی و از فراقِ تو از پا درآمدم؛ باز آ! که جز تو هیچکسم دستگیر نیست... وحشی-بافقی#  

آخرین منزل ماکوچه ی سرگردانیست
دربه درپی گم کردن مقصدرفتیم

🔻فاضل_نظری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

امروز فهمیدم که فهمیدن در این دنیا

تلخ ترین و بدترین حقیقت هستی است .‌

ای کاش ندانی !امروز نباید دانا باشی که دانایی ات .تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود !ای کاش نمیدانستم که میدانم ! نگاه از دفتر خاطره ام برداشتم  و اشکی که لجوجانه روی گونم سر خورده بود رو پاک کردم ..کتاب رو بستم و داخل قفسه کنار دیوار خاطرات و تمام چیزایی که ازش مونده گزاشتم .. ازروی صندلی بلند شدم ..نگاهی به عقربه ساعت کردم..از کی انقدر زمان برام بی معنی شده ..لحظه لحظه عمرم شده دلتنگیی ..شده روز هایی که همینجوری سرد و تکراری میگذره ....ولی من هر لحظه دلتنگ تر میشم ..آخ دنیا چقدر بی رحمیییی ...

به سمت آشپزخونه رفتم و یه لیوان چایی برای خودم ریختم ...به سمت بالکن رفتم تا در رو باز کردم ...لرزی به تنم افتاد...لیوان چایم رو لبه بالکن گزاشتم و دستام رو دور خودم حلقه کردم و به منظره رو به روم خیره شدم ...(علی خیلی دوست دارم هیچ وقت تنهام نزار باشه؟؟با عشق توی صورتم خیره شد و تره ای از موهام که روی صورتم ریخته بود رو پشت گوشم زد و گفت ..تا اخرین لحظه عمرم کنارتم ..هیچ چیز تو رو از من جدا نمیکنه جز مرگ)دستم رو کنار شقیقم میزارم و فشار میدم ...همه زندگیم شده مرور همین خاطرات ..چون دیگه چیزی برام نمونده جز یادگاری هایی که برام گزاشته ...علی من خیلی زود رفتیییی ..گفتی تنهام نمیزاری😭لعنت به اون روزی که فهمیدم سرطان داری و فرصت زیادی برای داشتنت کنار خودم ندارم ....
لعنتتتت به این فهمیدن هااا کاش هیچ وقت نمیفهمیدم ‌...

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
چی شد 😂😂😂😂😂😃😂

مهسا توام بخون 

نطرتو بگو 😀

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

.

چپ یا راست ؟

مهم نیست .

جز رو راستی

برای معشوقه ات ،

یک رو

یک دل ،

بمان

فاصله را بشکن

لابه لای انگشتان گره خورده بهم

بوی دوست داشتن که بدهی

دیگر چپ یا راست بودن

مهم نیست

🔻پریناز_ارشد

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جان منست او هی مزنیدش آن منست او هی مبریدش... 🔻مولوی

معتدلست او!

متصلست او!

شمعِ دلست او!

پیش کشیدَش...!

مولانا#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
تو آن شعری که من جایی نمیخوانم...

خواستم با غمِ عشقش بنویسم شعری
گفت: هر خواستنی عینِ توانایی نیست...
فاضل-نظری#