2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست

بیاییم زندگے را سخت نگیریم،

بدانیم کہ خدایے هست و

امید وصالے...

لحظہ ها مےگذرند،

عشق و شادے را بہ هم هدیہ کنیم و

بہ یکدیگر بیاموزیم

چگونہ زندگے کردن را...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به دل هایمان عشق بدهکاریم...

سرانگشتی هم که حساب وا کنیم...

سر جمع می شود...

هزار هزارتا بوسه...

و یک عالمه بغل...

کمی نزدیکتر بیا....

بغلم کن...

تا ببوسمت...♥️

خدانگهدار همهههه 😁👋

فعلا

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم صبحت بخیر ممنون تگم کردی. 💚

🌹🌹🌹🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
تو بیا ... مست در آغوش من و دل خوش دار ؛ مستیَت با بغلت هر دو گناهش با من ...

پروازت میدهم قاصدک .!
وقت عاشقی ست ,,

بنشین روی پلکهایش
بوسه بارانش کن ,,

به او بگو دوستش دارم
بگو به او که دوستش دارم ...

الان میام بغلت ....🏇🏇و میشم مست نفس گرمت 

ما محرمیم گناه نیست مست شراب شدن گناه مست نفس شدن که گناه نیست😉😘 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
ای ناملد تو هشتکی من تگ 😂😂😂😍😍😍 Pᴀɪɴ ᴀɴᴅ ʜᴇᴀʟɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴘᴇᴀᴄᴇ ᴏғ ᴍʏ sᴏᴜʟ ❤❤❤❤

من هشتگم های های 

تو عشق دلی بای بای🙄😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام مهربونم ❤🌹🌻 صبح حادثه ی چشمان توست و لبخندی که با نور اتفاق می افتد و در من ‍‍شعری می شود ...

عزیزم😘😘😘😘😘😘😘😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خودم میسرایم                     مینویسم از ...

واییییی😍😍😍😍😍

بلایی بودی و رو نمیکردی ها😍

متن های چپل چلاغ منم هست 😂😂😂

عالی 

درجه یک 

مثل خودت 😍👌

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
به دل هایمان عشق بدهکاریم... سرانگشتی هم که حساب وا کنیم... سر جمع می شود... هزار هزارتا بوسه... ...

یه ربع یه ربع چرا بای بای میکنی 😶😶😶♀‍🤦🏻😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عاشِـق ِ روی تو می‌نازَد به خیل ِ عاشقان پادشاهی می‌کند صیدی‌که صیادش تویی

🌹🌹🌹😘😘😘😘😘🌹😘🌹 فدات

نمیخام گریه کنم ....ولی زینب عالیییی بود عالیییی مرسیییی ممنون تا اخر شب کنارم بودی رو آرومم میکردی ...

اتفاقا من گفتم گریه کنی😒😒😒😒😒😒😒😒😠ازت ناراحتم حرف گوش کن نیستی اصلا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
یه ربع یه ربع چرا بای بای میکنی 😶😶😶♀‍🤦🏻😂😂😂

😂😂😂نه دیگه این دفعه واقعا میرم 😂😂

میخوام برم حمام 😂

🤦‍♀️🤦‍♀️

پروازت میدهم قاصدک .! وقت عاشقی ست ,, بنشین روی پلکهایش بوسه بارانش کن ,, به او بگو دوستش دارم بگو ...

اوووو لَ لَ متنووو😍😍

تجالت کشیدم آب شدم رفتم داخل هسته زمین بیا جمع کن منو 😂😂😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻😶😘😘

میخواستم همینو بگم گفتم شاید ناراحت شه😂😂😂😂❤

😂😂😂😂😂

نههه دیگه رفتم 

واقعنی 😂😂😂

😂😂😂نه دیگه این دفعه واقعا میرم 😂😂 میخوام برم حمام 😂 🤦‍♀️🤦‍♀️

چشممم دلستر نمیخوره والا 

دو دقه دیگه یا زینب گویان میای 

نفیس این خط______این نشون* 

😂😂😂😂😂

قربونت بشم برو عافیت باشه گربه شور نکنیا دوبار شامپو بزن 😂😂😂😘😘😘😘😐