2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست
چشممم دلستر نمیخوره والا  دو دقه دیگه یا زینب گویان میای  نفیس این خط______این نشون*&nbs ...

😂😂😂😂😂

نهههه رفتم دیگه😂😂

بده نمیزارم 

تنها باشین ...دلتون برام تنگ نمیشه😂😂😂🤦‍♀️

باش ...گربه شور نمیکنم 😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
اتفاقا من گفتم گریه کنی😒😒😒😒😒😒😒😒😠ازت ناراحتم حرف گوش کن نیستی اصلا

دیروز اون آهنگ اصن حالی به حالیم کرد بخدا دست خودم نبود

تقصیر آقا الیاس شد 😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

صبحی میخواستم دوباره امضاشونو بپرسم برای کدوم اهنگه

یکی زدم پس کله ام گفتم بتمرگ نفس وگرنه خودم خفه ات میکنم دختره ی دماغوی زر زرو😂😂😂😂♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو لَ لَ متنووو😍😍 تجالت کشیدم آب شدم رفتم داخل هسته زمین بیا جمع کن منو 😂😂😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦 ...

رَسم تو عاشق کُشی
شیوه من عاشقی

تیغ زدن شُغل تو
کُشته شدن کار من ...

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
😂😂😂😂😂 نهههه رفتم دیگه😂😂 بده نمیزارم  تنها باشین ...دلتون برام تنگ نمیشه😂😂😂🤦‍♀️ ب ...

برو 😶😶😶😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واییییی😍😍😍😍😍 بلایی بودی و رو نمیکردی ها😍 متن های چپل چلاغ منم هست 😂😂😂 عالی  درجه ی ...

نوشته های تووو خیلی از یه دلنوشته موزون تر است در واقع دل سردوه است♥️♥️♥️😘

اجی فدات لطف داری من یه دفتر پر بداهه و دلنوشته دارم اما جنبه انتقاد ندارم متاسفانه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
برو 😶😶😶😂😂😂

😂😂😂😂

من قهرممم 

رفتم ایششششش😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
سلام فلفلی جان صبحت بخیر 😍😐نزن تو ذوقم مونده تا ظهر ♀‍🤦🏻😂 اے رفیق : من زندگے را در عشق... ع ...

گاهی « دوست‌داشتن » به تن آدم می‌پیچد
گاهی به چشم‌ها می‌ریزد تا انکار را بی‌فایده کند
گاهی زندگی را به مرگ
و مرگ را به زندگی وصل می‌کند
و گاهی از سر انگشتان یک دست می‌چکد
تا شعری پرازرحس دوستی ورفاقت شود 

و با شور‌مستی بگوید "رفیقم جانم تا تو باشی  

هستم "❤❤❤❤❤❤❤

شما که عشقی عزیزدلم اگه زدم توذوقت ناخواسته بود۶ ببخشید اخه من صبحها از ۵ بیدارم براهمین از ۱۱ ، ظهرم حساب میشه ❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

.

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
من خوابیده بودم  تازه بیدار شدم اگه نزاشتی بزار ببینم

صفحه قبل گزاشتم الان میزارم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
😂😂😂😂😂 نههه دیگه رفتم  واقعنی 😂😂😂

برو دل من فقط به رفتنت خوشه منو فکر موندن تو میکشه 

😂😂😉 عزیزم شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت من دق میکنم برو لپ گلی شو برگرد  ❤❤😘

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
نوشته های تووو خیلی از یه دلنوشته موزون تر است در واقع دل سردوه است♥️♥️♥️😘 اجی فدات لطف داری من یه ...

حیفه 🙁

بزارشون 

بزار برم 

بیام 

الان یه ساعته خداحافطی کردم 

هنوز نرفتم 😂😂😂

الان نفس 

با دمپایی ابری 

میاد 

پرتم میکنه تو حموم 😂😂

خدانگهداارت فعلا 

دیروز اون آهنگ اصن حالی به حالیم کرد بخدا دست خودم نبود تقصیر آقا الیاس شد 😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻 صبحی میخ ...

بر نداشتیش که ؟

گاهی « دوست‌داشتن » به تن آدم می‌پیچد گاهی به چشم‌ها می‌ریزد تا انکار را بی‌فایده کند گاهی زندگی را ...

اووووه ظهر شما زود شروع میشه که 😍😍😍😂😂😂

منم هفت و هشت بیدار میشم 😶😶😶

برو دل من فقط به رفتنت خوشه منو فکر موندن تو میکشه  😂😂😉 عزیزم شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت م ...

😂😂

نه فدات بشم 

ناراحت چرا 

چشم 😂😂😍😍😍

حیفه 🙁 بزارشدن  بزار برم  بیام  الان یه ساعته خداحافطی کردم  هنوز نرفتم 😂 ...

گمچوووو برو بیرون عهه😂🤣🤣🤣🤣🤣😍😘😘😘