2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست
@nafasam1370   هنوز خوابی نفسم😍

سلام خوشگله صبحت بخیر 

باید از اول شروع کنی. همه همین را میگویند. اما زندگی که شطرنج نیست؛ آدم وقتی محبوبش را از دست میدهد که دیگر واقعاً نمیتواند از اول شروع کند بیش‌تر چیزی است شبیه ادامه دادن بدون او...

❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهرا صبح زیباتون بخیر @nazbanoo8300     @مهریماهم     @nafasam137 ...

سلام صبحت بخیر ترنم جان ❤🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بازمممم من آخرممممم😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نه اختیار دارید شما .... من دایره لغاتم خیلی کمه و داستان مانند میشه همش ... دوست دارم مفهومی بشه ...

از همین داستان شروع کنید ، کم نم به خودیه خود هم ایده میاد به ذهنتون هم فکرتون باز تر میشه هم به دایره لغاتتون اضافه میشه ، پله به پله برید جلو یقینا موفق خواهید بود

خیلی ممنونم ، همچنین شما 🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
@nafasam1370     . هرلحظه تو را جویم در صبح دل انگیزم بی یاد تو و عشقت روشن نشود این ج ...

هنوز نمی توانم باور کنم،
نمی توانم بنویسم،
نمی توانم فکر کنم...
همین قدر،مست و برق زده،
گیج و خوشبخت،با خودم می گویم:
برکت عشق تو با من باد!
و این دعای همه ی عمر من است،
هر بامداد که با تو از
خواب بیدار می شوم
و هر شامگاه که در کنار تو
به خواب روم.
برکت عشق تو با من باد!

سلام ... صبحتون بخیر⚘ مصرع امروز :  " تا عطر تنت اینجاست ، نبضم به تو وابسته ست "

سلام صبح شما هم بخیر🌹

چالش شهر...🌻

تا عطر تنت اینجاست نبضم به تو وابسته ست 

ماه رخ خود بنما، دیوانه شدن با من 

در آتش عشق تو می سوزم و خرسندم 

لیلا شو و مجنون شو، افسانه شدن با من 

درد دلم افزون کن بر آتش دل افزا 

با غصه و غم هایت، همخانه شدن با من 

از جام نگاه خود قدری بچشانم تا 

دیوانه ترم سازی فرزانه شدن با من 

دزدانه بیا بنشین در بزم دلم امشب 

چنگی بزن و می خواه میخانه شدن با من...🌻

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
از عشق یک طرفه بنویس🤔🤔

اوهوم ...

چشم 

بزار ببینم میتونم ...

ایدع خوبیه 

😍ممنون مامان

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
نامردی کنیم یه جای نامردی میبینیم  خیانت کنیم خیانت میبینیم  نمک نشناس بشیم نمک نشناس می ...

کارما برای اقایون قابل اجراست هرچند حرمتارو ازبین میبره ولی برای خانما اصلا قابل باور نیست قوانین وعرف این اجازه رو به خانما نمیده 🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
هنوز نمی توانم باور کنم، نمی توانم بنویسم، نمی توانم فکر کنم... همین قدر،مست و برق زده، گیج و خوشبخت ...

سلام ...نفس جون من 😍خوبی ؟؟

صبحت بخیر باشه🌹🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
فندکمو پرت کردم رو میز و دود سیگارم و دادم بیرون  خونسرد یه پامو انداختم رو اون پامو بدون ن ...

عالییی 

قلمتون خیلی قویه 👏👏👏

نامردی کنیم یه جای نامردی میبینیم  خیانت کنیم خیانت میبینیم  نمک نشناس بشیم نمک نشناس می ...

👌👌👌👌

درسته.. شاید باور هیچ کس نشه ولی تو همین دنیای مجازی یکی بدون اجازه رفت چالشو منو خوند کل  پیامامو...

هیچی نگفتم به شدت ناراحت شدم...ولی خدا طوری خواست که رمز چالش اونم اتفاقی افتاد دستم...

چالش منو همه چرت وپرت گفته بودن اون خونده بود

ولی چالش ایشون..مفهومی بود ومن دیدم...😂😂😂

خوندم و همون جا واسش پیام نوشتم و به روش آوردم..

سه سوته از سایت رفت😁

تعطیل🚫                                                                                 
سلام ...نفس جون من 😍خوبی ؟؟ صبحت بخیر باشه🌹🌹

سلام یکی از دوقلوها❤😁

↫بــــی صــدا مینــویسم  
↫امــا تـــو با صداے بلند بخـــوان

↫ســاده میگویــم
↫امــا تـــو پیچیده بخوان

↫شایـد عمق دلـــتنگیــم را حــس کنــی

↫باور کــن دلــتنـگـتم....

👌👌👌👌 درسته.. شاید باور هیچ کس نشه ولی تو همین دنیای مجازی یکی بدون اجازه رفت چالشو منو خوند کل ...

😁😁

چه خوشانس

من به هزار زور و زحمت رمز حدیثرو پیدا میکنم 😂😂😂

ولی حدیثه نه😂😂😂😂

وایی اگه بفهمه منو میکشه😂😂😂

👌👌👌👌 درسته.. شاید باور هیچ کس نشه ولی تو همین دنیای مجازی یکی بدون اجازه رفت چالشو منو خوند کل ...

سلام رویا جان صبح بخیر ❤❤

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، 

مثل بوی خانه کاهگلی بعد از باران، 

یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، 

مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی، مثل صدای موج دریا در شب، 

مثل بوسه‌های ناگهانی، 

مثل چای تازه دم قند پهلو توی استكان کمر باریک، 

یا مثل دستان گرم مادر بزرگ،

دوست داشتنت، 

همین قدر شیرین است …