2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست

عطر رفاقت:❤😊

یارو داخل هواپیما میره داخل کابین خلبان با تهدید میگه برو فرانکفورت.

خلبان یه نگاهش بهش میکنه میگه پس اسلحه ات کو؟؟

یارو میگه رفاقت‍‍ی برو دیگه حتما باید زور بالا سرتون باشه

😁😁❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فندکمو پرت کردم رو میز و دود سیگارم و دادم بیرون  خونسرد یه پامو انداختم رو اون پامو بدون ن ...

واییی چقدر قشنگه ...

واقعاا خوبه ....

خوش به حالتون ....

ان شاءالله موفق باشین ....و روز به روز پیشرفت کنین 

🌼🌼

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
نه ..متنی که نوشتین.. خیلی بیرحمانه بود

بعضی وقتا شدت عمل لازمه طرف حساب کار میاد دستش دوست جان ❤

تقصیر دلم بود ....

که چشمان تـو را خواست

این سر به هوا

مثل خودم عاشق دریاست

درگیر نگاهت شد و....

تا بام تو پر زد

بیچـاره ندانست

کــه ایـــــن اول بلواست

تعطیل🚫                                                                                 

یه چند تا ایده میدین 

بهم 

من بنویسم 😢

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
و واقعا هم کارما بی رحمه من فقط توصیفش کردم ، اسمش روشه کارما ولی کارما حقیقته ...

کارما یعنی چی؟؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
نمکدان دو عالم را به دست خود نمک ڪردم به چشم خویشتن دیدم که دستی بی نمک دارم !!

با هر رنگی رفاقت کن,

اما رفاقت و رنگ نکن...

سلامتی همه رفیقای بی رنگ
💕💕💕💖💖💖👏👏

@ماه،بیتکرار      @راه،بی،نهایت     سلام صبح زیبات  بخیر ...

سلام عزیزم؛

صبح شما هم به خیر و شادی💛

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
چه بگویم...😐😐😐

" آدم‌ های امن چه کسانی هستند؟ "

آدم‌ های امن، همان‌هایی هستند که همه چیز می‌توانی بهشان بگویی،
بدون اینکه قضاوت یا تحقیرت کنند...
میتوانی کنارشان احساس بودن کنی...
کسانیکه فقط خود خود خودت هستی که براشون مهمی کسی که ﺩﺳﺘــــﺖ ﺭﺍ می گیرد ....
ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ ﻭ ﺯﻧﺎﻧﻪ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺑﯽ ﺧﯿـــــــﺎﻝ ..
ﺩﺳـــــتت را می گیرد ﺑﻪ ﺭﺳــــﻢ ِمحبت ...
ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳــــــﺖ ﻫــــﻮﺍیت ﺭﺍ ﺑﯽ ﺍﺟــــــــﺎﺯﻩ به رسم رفاقت ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷد !
گاهی تورا فرو می‌ریزد برای بنای جدید....
آدم های امن گل های قالی اند،
نه انتظار چیده شدن دارند نه دلهره پژمردن،
همیشگی اند،
گنجینه اند،
سرمایه اند،
آرامش خاطرند،
آرزو دارم هرکس یک آدم امن در زندگیش باشد.
🙏🙏🙏❤❤❤❤🌹🌻🌹🌻❤❤❤❤❤

خیلی ممنونم از لطفتون ⚘🙏 قطعا شما به زودی بهتر از من مینویسید با این استعدادو علاقه و قلم خوب ، مط ...

نه اختیار دارید شما ....

من دایره لغاتم خیلی کمه

و داستان مانند میشه همش ...

دوست دارم مفهومی بشه ....شخص با خوندنش بره توی فکر 

🤔

فعلا همش دارم میخونم و اطلاعات کسب میکنم 

هر چی خدا بخواد 

ان شاءالله که موفق باشین 🌹

چه بگویم...😐😐😐

مامانییی 

ایده بده بهم

😂😂😂😂 من بودم به حرمت رفاقت قبول میکردم😁😁😊

اره دیگه بقیه ام از ذوق رهایی میشدن رفیق 😀😀😀😀🤩🤩🤩🤩