2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست
چالش امروز: دیده بگُشودی و انگار زمان احیا شد قلبم بِرُبودی و تا راس مکان دریا شد من تورا خواهم ...

جان جان😍😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌹🌹🌹🌹 تقریبا هم سن تو بودم سال اولی بودم استادمون یه موضوع داد گفت براش داستان بنویسید اقا45دقیق ...

افرینننن😍😍😍😍

بله دیگهههه ترنم خانم ما ماههه ماه🥰

من که 

انقدررررر از ادبیات و انشا بدم میومد که نگوووو😂

یعنی صفررر

از انشا بیش تر از ریاضی میترسیدم 

در این حد🥴

واقعا از وقتی توی این فضا قرار گرفتم 

خیلی علاقمند شدم 😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
جان جان😍😍😍😍

جانم قوربان سلااام🌹😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دستی به روسریم کشیدم و مرتبش کردم ..چادرمو سرم کردم ..تا پام رو از در بیرون گزاشتم موج سرمای شدیدی ب ...

آفرین خوبه🌹🌹🌹

..بازم بنویس

تعطیل🚫                                                                                 
سلام خاهش میکنم با برنامه نوشته هاموتغییر میدم

ممنون 🙏

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
فک کنم با  لب تاپ کامپیوتر میان اینا رنگی میتونن بکنن

اها...چه خوب

سلام

صبح بخیر🌹🌹

ازمیان تمام چیز‌هایی که دیده‌ام
تنها تویی که می‌خواهم به دیدن‌اش ادامه دهم
از میان تمام چیز‌هایی که لمس کرده‌ام
تنها تویی که می‌خواهم به لمس کردنش ادامه دهم
خنده نارنج طعم‌ ات را دوست دارم
چه باید کنم‌ ای عشق؟
هیچ خبرم نیست که رسم عاشقی چگونه بوده است
هیچ نمی‌دانم عشق‌های دیگر چه سان‌اند؟
من با نگاه کردن به تو
با عشق ورزیدن به تو زنده‌ام
عاشق بودن، ذات من است

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

آفرین خوبه🌹🌹🌹 ..بازم بنویس

😥

باش ...خداکنه یکم بهتر بشه 

اخه خیلی ابتدایی مینویسم 🙁😉

کلماتم را

در جوی سحر می‌ شویم

لحظه‌ هایم را

در روشنی باران‌ ها

تا برای تو شعری بسرایم، روشن

تا که بی‌ دغدغه بی‌ ابهام

سخنانم را

در حضور باد

این سالک دشت و‌ هامون

با تو بی‌ پرده بگویم

که تو را

دوست می‌دارم تا مرز جنون

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

افرینننن😍😍😍😍 بله دیگهههه ترنم خانم ما ماههه ماه🥰 من که  انقدررررر از ادبیات و انشا بدم ...

ممنون عزیز چشات ماهه

اره منم منو اعتصامی اورد اینجاها با تایپکای شعر اشنا کرد وگرنه پرسه میزدم تو تایپکای بیخود یه جا شعر گفتم نمیدونم چیشد گذاشتم اعتصامی بود اونحا گفت بیا فلان تایپک...دستش درد نکنه عشقه عشق @اعتصامی   🌹🌹😘😘😘😘😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😥 باش ...خداکنه یکم بهتر بشه  اخه خیلی ابتدایی مینویسم 🙁😉

روز به روز بهتر میشی..ادامه بده

چم وخم کار دستت میاد😁

تعطیل🚫                                                                                 
الله ائلمسین😍😍😘😘😘

🌹🌹🌹🌹

روز به روز بهتر میشی..ادامه بده چم وخم کار دستت میاد😁

ان شاءالله😥🙏