2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 3561 پست
فدات بشم...شوخی کردم همچین تحفه ای هم نیست پسر کوچیکم میگه مامان جدی چی بابا رو پسندیدی 😂😂

آخییی نگید اینجوری 😂❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دو چشمت باغ بادام‌اند انگار

دو صبح خفته در شام‌اند انگار

دو کافر کیش در ظاهر مسلمان

رباعی‌های خیام‌اند انگار

🍃🌼🧡

سعید بیابانکی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک شب برایش تا سحر «گلپونه‌ها» خواندم

تنها به لبخندی مرا دیوانه می‌دانست

فردای آن شب رفت فهمیدم که معنای

«من مانده‌ام تنهای تنها» را نمی‌دانست

🌼🍃🧡

بهروز آورزمان

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وای بانو ترکیدم از خنده بخدا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 مهم اخلاقه بخدا😄🧡

نکنه تایید کردی حرف پسرمو😂😂

آی شیطون...اخلاقش هم همچین تعریفی نیست😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
عالی آفرین دختر م...عالی شده بهت افتخار میکنم😢😢 اشک شوق تو چشام اومد

واقعنیی ..راست میگیی 

یعنی امیدی بهم هست 😢

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
نکنه تایید کردی حرف پسرمو😂😂 آی شیطون...اخلاقش هم همچین تعریفی نیست😂😂

نه والا😂😂😂😂

اع جدی؟😆😆😆😆😂😂😂😂

نمیدونم چی بگم والا ایشالله درس میشه🤣✋🏻

سرتون سلامت😄

(اخرین سنگرم بود)🤣🤣🤣

آخییی نگید اینجوری 😂❤❤

ولی جدی نفس به خاطر بدست آوردنش چه ها نکردم که😍😍😍عاشقشم تا این حد..دفتر نامه هام و داره هنوز😍

گاهی توش می نویسم دوستت دارم می زارم سر جاش...

شاید یه روزی بعد من دید😍😍

تعطیل🚫                                                                                 

ای دل به خدا قسم، ضرر دارد عشق

صد درد و هزار دردسر دارد عشقهشدار مرا از این رباعی بشنو

از حادثه دور شو، خطر دارد عشق

😥🌼🍃🧡

جمیله موسوی

نه والا😂😂😂😂 اع جدی؟😆😆😆😆😂😂😂😂 نمیدونم چی بگم والا ایشالله درس میشه🤣✋🏻 سرتون سلامت😄 ...

شوخی کردم...خیییلی خوبه...عالیه...زن ذلیله😆😆

تعطیل🚫                                                                                 
ولی جدی نفس به خاطر بدست آوردنش چه ها نکردم که😍😍😍عاشقشم تا این حد..دفتر نامه هام و داره هنوز😍 گ ...

اشک تو چشام جمع شد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

شوخی کردم...خیییلی خوبه...عالیه...زن ذلیله😆😆

خداروشکر خوبه که😂😂👌🏻

عشق چو کار دل است دیده دل باز کن

جان عزیزان نگر مست تماشای عشق

😍🧡🍃🌼

عطار

در کوی عشق شوکت شاهی نمی‌خرند

اقرار بندگی کن و اظهار چاکری

🍃🧡🌼

حافظ

تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو

تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده‌ام

😐🍃🧡🌼

رهی معیری