2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
بانو شمایی😶😶 دوموتوره فعالیت دارینا 😂 منم دیروز برام پیام اومد کاربری تپش_فعال شد 😐هنگیدم  ...

دیدم یهو پیامت دوباره رو صفحه اومد😍😍

راستی من بانو نیستم ..اشتباه گرفتین خانوم😎😎😎

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درسته لحن خیلی مهمه مرسی شرمنده بازم من کلا چت نمیکنم فقط شعرمیذارم

بله آشنایی دارم تو تاپیک قبلی به پستاتون

سوتفاهم بوده 

ادامه بدید همینطور و موفق باشید ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دیدم یهو پیامت دوباره رو صفحه اومد😍😍 راستی من بانو نیستم ..اشتباه گرفتین خانوم😎😎😎

بزار به شعر ترکی بزارم ترجمه اش کن 

البته اهنگه 

میمیرم واسه این اهنگ روزی یکبار و صد درصد گوش میکنم 😍😍😍

Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Çamımın damlasında Duruyormuş orda sanki bir düşmancasına Sevemezmisin aşkı bağlayamazmı gönlümün bahçesine Kanadım kırıldı bak yağmurum ol yağ yüzüme Tükendim çok yaraları açan Dağılmıyor içimdeki duman Sen istersen yanalım o zaman Gel artık yok yüreğe dokunan

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تا کی دل من چشم به در داشته باشد ؟ ای کاش کسی از تو خبر داشته باشد آن باد که آغشته به بوی نفس ...

ممنون آقای خشمگین که تاپیکهای منو لایک فرمودین

سپاس🌹🌹

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....

کوچه ای هست که در آنجا پسرانی

که به من عاشق بودند ، هنوز

با همان موهای درهم ،

و گردن های باریک و پاهای لاغر

به تبسُم های معصومِ دخترکی

می اندیشند

که یک شب او را

باد با خود برد ..!

🔻فروغ

بزار به شعر ترکی بزارم ترجمه اش کن  البته اهنگه  میمیرم واسه این اهنگ روزی یکبار و صد در ...

آی قیز من بونی نجور اوخویوم سن ابلفض...لاقل آهنگین 

آدین دع دانلود کنم

میانِ ما و تو

مویی علاقه بود؛

گسستی...!

تقدیم به دوقلوها😶🌹🌹🌹بلد نیستم تگ کنم به روم نیارین

آی قیز من بونی نجور اوخویوم سن ابلفض...لاقل آهنگین  آدین دع دانلود کنم

اینم به زبون خودم برگردوندم 😐😐حالا ترجمه کن