2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
ممنون غزلی..ولی گاهی اونقدر آروم میگذره خوب میگذره  میترسم...از این سکوت میترسم

با شیخ از شراب حکایت مکن که شیخ
تا خون خلق هست
ننوشد شرااا🍷اااب را

🔻شهریار

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

از ترس به من نگید خواهش میکنم 

تمام جودم ترسه 

همین ترس باعث از دست دادن آرامش شده در وجودم 

چشمای زیباتون و ببنید و لحظه ای به تمام داشته هاتون فکر کنید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورا دوست دارم

بدون آن که علتش را بدانم

محبتی که علت داشته باشد

یا احترام است یا ریا …

@nafasam1370 ♥️😘⚘

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

تن نیست آدمی
عدد است ، کم‌ می‌شود هر روز...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا … ...

تف تگم چش شده😶😶

دوست داشتنت...
همچو برنج گیلان می ماند..
رفته رفته
خوش طعم تر می شود ...

🔻علی بیدل
‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا … ...

یامیسان قیز...منی ده سئو دا😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
یامیسان قیز...منی ده سئو دا😍😍

سلام بانوو فدایی داری😘😎♥️⚘

از چهره ى تو
چیز زیادى یادم نیست
جز این که
اقیانوس آرامى
ریخته بود بین چشمهات
و روى طراوت لب هات
زمزمه ى تردى بود
که گنگم مى کرد
و نمى گذاشت
از چهره ى تو چیز زیادى
یادم باشد

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
تف تگم چش شده😶😶 دوست داشتنت... همچو برنج گیلان می ماند.. رفته رفته خوش طعم تر می شود ... 🔻علی ب ...

چه میدونم پنچره😅😂🤣😂

کی می رسد آن صبح
که من صدایت بزنم
تو بگویی جانا

من برم حاج خانوم میوه میخاد 

یه سالاد میوه بدرستم بیام پیشتون 😍😘😘😘

تا تو بودی در شبم من ماه تابان داشتم 

روبروی چشم خود چشمی غزلخوان داشتم 

حال اگر چه هیچ نذری عهده دار وصل نیست 

یک زمان پیشامدی بودم که امکان داشتم 

ماجراهایی که با من زیر باران داشتی 

شعر اگر می شد قریب پنج دیوان داشتم 

بعد تو بیش از همه فکرم به این مشغول بود 

من چه چیزی کمتر از آن نارفیقان داشتم 

ساده از من "بی تو می میرم" گذشتی خوب من 

من به این یک جمله ی خود سخت ایمان داشتم 

لحظه ی تشییع من از دور بویت می رسید 

تا دو ساعت بعد دفنم همچنان جان داشتم...

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
سلام بانوو فدایی داری😘😎♥️⚘ از چهره ى تو چیز زیادى یادم نیست جز این که اقیانوس آرامى ریخت ...

دوستت می دارم و بیهوده پنهان می کنم
 لحظه ای دیگر ز شوقم باز عنوان می کنم

چون بدیدم روی تو  احوال من اینگونه شد
غرق افکار خودم ،این می کنم،آن می کنم

گه گرفتار غمم از دوریت در آتشم
چون به تنگ آید دلم،فریاد و افغان می کنم

ای خدا آشفته ام آخر دلیل کار چیست؟
اینکه گویندم هوایی با خود ،حیران می کنم

من خودم را عالمی در دهر می دیدم و لیک
واله و مفتون شدم رفتارِ نقصان می کنم

خویش را گم کرده ام  گویا منی در کار نیست
عقل مغلوب دل است ،شرمنده اذعان می کنم

حالتم هر کس بدیده عشق نامش می نهد
آری عاشق گشته ام،بیهوده کتمان می کنم

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
من برم حاج خانوم میوه میخاد  یه سالاد میوه بدرستم بیام پیشتون 😍😘😘😘

😂😂ای جاننن 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
تف تگم چش شده😶😶 دوست داشتنت... همچو برنج گیلان می ماند.. رفته رفته خوش طعم تر می شود ... 🔻علی ب ...

خوب تگم کردی نفس🤭🤭🤭😶😶🙄😅