2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست

اهمیت وفاداری به عهد و پیمان

چون درخت است آدمی و بیخ، عهد

بیـخ را تیــمــار می بایـــد بـه جهد

عهـدفاسد، بیخِ پوســــــــیده بود

وز شمـار و لــطف، بــبــریده بـُود

شاخ و بـرگ نخل، گر چه ســبز بود

بــا فســاد بیـخ، سبزی نیسـت سود

ور نــدارد بـرگســبز و بیـخ هست

عـاقبت بیرون کنـد صد برگ، دست تـو

مشو غـرّه به عــلـمش، عهد جو

علم چـون قشرست و عهدش مغزِ او

...ای شعررو خیلی دوست دارم...

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
ممنون عزیزم💖  این ورق پاره ها ارزشی ندارن قبل مرگم میگم  بسوزونن شون 😥  ببخش حال ...

قربون حال بدت بشم 

همه ی ما یه روزایی که شب قبلش ذهنمون کلنجار رفته و دلتنگه و بهونه میگیره و‌یقه خاطرات گذشته رو میگیره و تا صبح تو جنگ و‌جدله و مرور میکنه حالم روبه راه نمیشه ....اصن صبح و قشنگ و آروم شروع نمیکنیم بارونی ...

این جور مواقع من دلم فقط تنهایی و سکوت میخاد که برم به جنگ این سلولای خاکستریه مایل به بنفشم بگم دیشب غلط کردی واسه خودت برنامه چیدی ....دیگه نبینم از اینکارا بکنیا .....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بر ارباب دلم حسین

حسین جان 

دلم یک کربلا میخواهد 

بغض هایم را گذاشته ام بین الحرمین بشکنم 

درد و دل هایم را گذاشته ام برای عباست بگویم

نگاهم را کنار گذاشته ام برای دیدن شش گوشه...

کم تر صحبت میکنم 

میترسم آنجا برای حسین حسین گفتن 

کم بیاورم 

من که ندیده ام 

من که نرفته ام 

میگویند بین الحرمین عجب صفایی دارد 

میگویند هوایش عطر بهشتی دارد 

میگویند...

خسته ام از این میگویند ها 

دلم یک نقل قول از خودم در وصف کربلا میخواهد

ای کاش بیایم و حال بحرانی ام با حرم آرام شود...

سالهاست منتظرم ، نمی خواهی به قولت عمل کنی 

بطلب بیایم کرببلا تا دلم رام شود...

بطلب حسین جانم 😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
فدات بشم...نبینم دلگیر باشی..آشوب دلت از آن من تو فقط بخند و آروم باش😍😍

خدا نکنه عزیزم

یاد گرفتم صبور باشم متاسفانه 

چقدر دلم یه صدا زدن می خواد و یه جانم شنیدن 

من عاشق اینم که صدایت بزنم ، بعد 

تو با همه ی مشغله پاسخ بدهی : جان 

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
در عمق چشمان تَرَش اندوه جاری ا­ست با خنده­ هایش در پی انکار درد است می­ خندد اما توی قاموس غزل­ ه ...

چه قدر زیبا...چه قدر دلنشین..چقدر غصه دار

تعطیل🚫                                                                                 
ای جانم سلام مهربون جان  من لایق این اسم زیبا نیستم  چقدر شما دوست داشتنی هستید مهربونم ...

لطفتون همیشه بهم خیلی زیاده و خجالت زدم میکنه🙈🙈🙈♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻❤🌹❤

عاقا سر خرما پزون مرداد پرتقال میگی بعدش مسولیت دل من که نخورده اس و هوس میکنه قبول مینمایی شما😩😂😂😂😂

بگید شلیل هلو انگور اینا دم دستم هست🤣🤣🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هـــر آن کــــه جانب اهـــل خدا نگــه دارد

خـــداش در همـــه حـــال از بلا نگــــــه دارد

حــدیث دوست نگــویم مگر به حضــرت دوست

کــــــــه آشنــــا سـخـــــن آشنــــا نگـــــــه دارد...

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
قربون حال بدت بشم  همه ی ما یه روزایی که شب قبلش ذهنمون کلنجار رفته و دلتنگه و بهونه میگیره و‌ ...

خدا نکنه عزیزدلم... 

میدونم اما من همیشه تو این حالم 

ی لحظه آرامش ندارم😥 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
چه قدر زیبا...چه قدر دلنشین..چقدر غصه دار

اجازه میدید دورتون بگردم ناز بانو جانم 

خب اینقدر خوب نباشید دیگه 

ممنون که هستید 

سلام آبجی مهربونم🌸🍃 صبح شمام بخیروشادی🌸🌹❤

ممنون نازنینم 🍀❤️😍😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خدا نکنه عزیزم یاد گرفتم صبور باشم متاسفانه  چقدر دلم یه صدا زدن می خواد و یه جانم شنیدن  ...

شما خودتون هم شعر می سرایین؟

لطفتون همیشه بهم خیلی زیاده و خجالت زدم میکنه🙈🙈🙈♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻❤🌹❤ عاقا سر خرما پزون مرداد پرتق ...

ای جان 

روزتون سرشار از عطر عاشقی 

چیزی بهتر از اینم داریم ؟

خدا نکنه عزیزدلم...  میدونم اما من همیشه تو این حالم  ی لحظه آرامش ندارم😥

میدونی چرا فکرتو آزاد نمیکنی هی فکر نکن نذار خستگی و پریشونی ذهنت بزنه به کل بدنت و سیستم بدنی و زندگی و روزتو پریشون کنه 

بیا دستتو بده من شعر بزاریم دنیا دو روزه منم صبحی گریه ام‌گرفته بود یه نمه باریدم بعد گفتممممم اعععععع نفس امروز و فردا نداریا پاشو‌خودتو جمع کن دختره ی دماغوی زر زرو😂😂😂😂