2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست

سلام گؤزل لر

یام یاشیل سئوگی لر 

سحر چاغی

سیزین اوچون

گونلریز اومودلو

یاشامینیز سئوینج لی

صاباحیز شنلی

گونش سیز ایشیقلی

گونلرینیز چیچک گؤزل لیک ده

گون آیدین سئوگیلی دوسلار 

🌸🍀🌹❤️

@nazbanoo8300

@دختربارونی66

@ترنم_ترنم

@اعتصامی

@mahsaa_70  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح شمام بخیر والتماس دعا

ممنون عزیزم چشم 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
مستی من عارفانس خدایی جنسامو مستقیم از جلال الدین میگیرم ولی نمیدونم چشه😂😂 قشنگ پستا رو یکی یکی ...

نه نه جلال الدین خودش از موتوری میگیره

این دفعه بی واسطه از زکریای رازی بگیر قبلشم برو رو سکو چون موتور جت بهت وصل میکنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سلام پربازدید.     پیش ازمنوتوبسیاربودندو نقش بستند دیوارزندگی رااینگونه یادگاران.وین نغم ...

بیدار شو...

عطر زندگی را

استشمام کن..

و بیش ازپیش

به زندگی امیدوارباش..

امروز از آن توست...

پس با اراده ات،معجزه کن...

سلام خواهر جان صبح بخیر 🍀🌹❤️

نه نه جلال الدین خودش از موتوری میگیره این دفعه بی واسطه از زکریای رازی بگیر قبلشم برو رو سکو چون م ...

ن من عارفانه میخوام فقط جلال الدین اوکیه

این جلال الدین رو نمیگم ک

از اصل کاری میگیرم

زکریا اوایل خوب بودا همین ک مشتریاش زیاد شدن جو گیر شد😑😒😂😂

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

سلام صبح همگی بخیر تایپک جدید مبارک اعتصامی جان 🙏❤❤❤

تا دل نشود عاشق

دیوانه نمی گردد

تا نگذرد از تن جان

جانانه نمی گردد

گریان نشود چشمی

تا آنکه نسوزد دل

بیهوده بگرد شمع

پروانه نمی گردد❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

ستارخان در خاطراتش می گوید: 

من هیچوقت گریه نکردم، 

چون اگر گریه می کردم آذربایجان شکست می خورد 

و اگر آذربایجان شکست می خورد ایران شکست می خورد. 

اما در زمان مشروطه یک بار گریستم. 

و آن زمانی بود که 9 ماه در محاصره بودیم بدون آب و بدون غذا. 

از قرارگاه آمدم بیرون، مادری را دیدم با کودکی در بغل، کودک از فرط گرسنگی به سمت بوته علفی رفت و بدلیل ضعف شدید بوته را با خاک ریشه می خورد، با خودم گفتم الان مادر کودک مرا فحش می دهد و می گوید لعنت به ستارخان. 

اما مادر، فرزند را در آغوش گرفت و گفت:

"اشکالی ندارد فرزندم، خاک می خوریم، اما خاک نمی دهیم."

آنجا بود که اشک از چشمانم سرازیر شد .

جاویدان باد نام کسانی که بخاطر عزت این مملکت و آب و خاک، جانان‍‍ه ایستادند🙏🙏🙏👏👏👏🌹🌹🌹

جـواب نامه‌ام از بس ز جانان دیـر می‌آید

جوان گر می‌رود قاصد، ز کویش پیر می‌آید🌷🌷🌷

مَن کجا باران کجا باران کجا

و راه بی پایان کجا

آه این دل دل زدن تا منزل جانان کجا

آه ای دل هرچه کویت دور تر دل تنگ تر مشتاق تر

در طریق عشقبازان مشکل آسان کجا مشکل آسان کجا ای

مَن کجا باران کجا باران کجا

و راه بی پایان کجا

@آنیدـپ

@flfli

@دلبررر

@ماهور68

@مائده6525221