2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19958 بازدید | 3561 پست

دو چشمت باغ بادام‌اند انگار

دو صبح خفته در شام‌اند انگار

دو کافر کیش در ظاهر مسلمان

رباعی‌های خیام‌اند انگار

🍃🌼🧡

سعید بیابانکی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک شب برایش تا سحر «گلپونه‌ها» خواندم

تنها به لبخندی مرا دیوانه می‌دانست

فردای آن شب رفت فهمیدم که معنای

«من مانده‌ام تنهای تنها» را نمی‌دانست

🌼🍃🧡

بهروز آورزمان

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وای بانو ترکیدم از خنده بخدا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 مهم اخلاقه بخدا😄🧡

نکنه تایید کردی حرف پسرمو😂😂

آی شیطون...اخلاقش هم همچین تعریفی نیست😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
عالی آفرین دختر م...عالی شده بهت افتخار میکنم😢😢 اشک شوق تو چشام اومد

واقعنیی ..راست میگیی 

یعنی امیدی بهم هست 😢

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
نکنه تایید کردی حرف پسرمو😂😂 آی شیطون...اخلاقش هم همچین تعریفی نیست😂😂

نه والا😂😂😂😂

اع جدی؟😆😆😆😆😂😂😂😂

نمیدونم چی بگم والا ایشالله درس میشه🤣✋🏻

سرتون سلامت😄

(اخرین سنگرم بود)🤣🤣🤣

آخییی نگید اینجوری 😂❤❤

ولی جدی نفس به خاطر بدست آوردنش چه ها نکردم که😍😍😍عاشقشم تا این حد..دفتر نامه هام و داره هنوز😍

گاهی توش می نویسم دوستت دارم می زارم سر جاش...

شاید یه روزی بعد من دید😍😍

تعطیل🚫                                                                                 

ای دل به خدا قسم، ضرر دارد عشق

صد درد و هزار دردسر دارد عشقهشدار مرا از این رباعی بشنو

از حادثه دور شو، خطر دارد عشق

😥🌼🍃🧡

جمیله موسوی

نه والا😂😂😂😂 اع جدی؟😆😆😆😆😂😂😂😂 نمیدونم چی بگم والا ایشالله درس میشه🤣✋🏻 سرتون سلامت😄 ...

شوخی کردم...خیییلی خوبه...عالیه...زن ذلیله😆😆

تعطیل🚫                                                                                 
ولی جدی نفس به خاطر بدست آوردنش چه ها نکردم که😍😍😍عاشقشم تا این حد..دفتر نامه هام و داره هنوز😍 گ ...

اشک تو چشام جمع شد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

شوخی کردم...خیییلی خوبه...عالیه...زن ذلیله😆😆

خداروشکر خوبه که😂😂👌🏻

عشق چو کار دل است دیده دل باز کن

جان عزیزان نگر مست تماشای عشق

😍🧡🍃🌼

عطار

در کوی عشق شوکت شاهی نمی‌خرند

اقرار بندگی کن و اظهار چاکری

🍃🧡🌼

حافظ

تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو

تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده‌ام

😐🍃🧡🌼

رهی معیری