2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 175 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداری بعدیم کیه و جنسیت حس همسرم نسبت ب من  و چیزی که دارم براش تلاش میکنم نتیجه میده

پسر دومتم میبینم با کوچیکه حدود ۳ سال تفاوت دارن

برای براورده شدن حاجتم‌یک‌ صلوات مهمانم کن💜
مال منم جواب میدادی بعد میرفتی دیگه.گفتم خواهرم ازدواج میکنه به ارزوهام میرسم لطفا

بله ازداوج میکنه ....نمیتونم همشونو حس کنم ولی میدونم ک چیزایی ب دست میارین ک باعث خوشحالی شما میشه 

پسر دومتم میبینم با کوچیکه حدود ۳ سال تفاوت دارن

عزیزم میشه بگی کسی که ازش خوشم میومد ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟حسش بهم چی بود؟  دوستم داشت؟ یکیم رشته ای که مد نظرمه قبول میشم یا نه؟

عزیزم میشه بگی کسی که ازش خوشم میومد ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟حسش بهم چی بود؟  دوستم داشت؟ ی ...

رشته خ بی قبول میشی. نه اصلا دوستت نداشته اون طرف

برای براورده شدن حاجتم‌یک‌ صلوات مهمانم کن💜
دوباره بپرس خیلی زیاده پیدا نمیکنم

عزیزم میشه بگی کسی که ازش خوشم میومد ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟حسش بهم چی بود؟  دوستم داشت؟ یکیم رشته ای که مد نظرمه قبول میشم یا نه؟

دوستان واقعا شرمنده ام اونایی ک واجبه رو جواب میدم یکم دیگه ولی دیگه سوال الکی نپرسین لطفا .

عزیزم فقط گفتی بارداری من طولانی میشه ولی خدا بهم دختر میده یعنی چقدر باید صبر کنم تا باردار شم ؟

2790
2778
2791
2779
2792