2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 175 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منو پستهانو گزارش بزنین میگم منم حس ششمم عالیه

میشه تروخدا برای من بگی؟من کی باردار میشم جنسیتش چیه؟ خودم یه دختر دارم. جاری ام ۳ماهشه بچه اش چیه؟ اونم یه دختر داره

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

منو مامانم خوب میشیم؟؟ مریضیم

میتونم آینده ی شغل خوب بگیرم؟

ده تا صلوات فرستادم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
دوستان انشالله یه وقت دیگه میام سوالاتونو جواب میدم چون وقتی نیت ۱۰ نفرو داشتم نمیتونم جواب بقیه رو ...

دوست عزیز نمیشه چند تا به نیتتون اضافه کنید؟ خواهش میکنم اگه براتون مقدوره لطفا جواب ما رو بدین 

دوستان انشالله یه وقت دیگه میام سوالاتونو جواب میدم چون وقتی نیت ۱۰ نفرو داشتم نمیتونم جواب بقیه رو ...

اسی لطفا فردا بیا این چند تا سوال من و جواب بده خیر ببینی الهی

ممنون میشم ازت

من و عشقم بهم میرسیم؟کی؟

حسش چیه من؟

دلیل رفتاراش چیه مشکلش چیه چرا به من نمیگه؟

دانشگاه مورد علاقه ام رشته ای که دوس دارم قبول میشم؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
منو مامانم خوب میشیم؟؟ مریضیم میتونم آینده ی شغل خوب بگیرم؟ ده تا صلوات فرستادم

بله عزیزم حتما خوب میشین اصلا شک نکن بهش من مطمنم🌼اینده شغلی باید واسش تلاش کنی انشالله ک خیر پیش میاد 🌼

2790
2778
2791
2779
2792