2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 175 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من بارداری بعدیم کیه و جنسیت حس همسرم نسبت ب من  و چیزی که دارم براش تلاش میکنم نتیجه میده

پسر دومتم میبینم با کوچیکه حدود ۳ سال تفاوت دارن

برای براورده شدن حاجتم‌یک‌ صلوات مهمانم کن💜
مال منم جواب میدادی بعد میرفتی دیگه.گفتم خواهرم ازدواج میکنه به ارزوهام میرسم لطفا

بله ازداوج میکنه ....نمیتونم همشونو حس کنم ولی میدونم ک چیزایی ب دست میارین ک باعث خوشحالی شما میشه 

پسر دومتم میبینم با کوچیکه حدود ۳ سال تفاوت دارن

عزیزم میشه بگی کسی که ازش خوشم میومد ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟حسش بهم چی بود؟  دوستم داشت؟ یکیم رشته ای که مد نظرمه قبول میشم یا نه؟

عزیزم میشه بگی کسی که ازش خوشم میومد ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟حسش بهم چی بود؟  دوستم داشت؟ ی ...

رشته خ بی قبول میشی. نه اصلا دوستت نداشته اون طرف

برای براورده شدن حاجتم‌یک‌ صلوات مهمانم کن💜
دوباره بپرس خیلی زیاده پیدا نمیکنم

عزیزم میشه بگی کسی که ازش خوشم میومد ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟حسش بهم چی بود؟  دوستم داشت؟ یکیم رشته ای که مد نظرمه قبول میشم یا نه؟

دوستان واقعا شرمنده ام اونایی ک واجبه رو جواب میدم یکم دیگه ولی دیگه سوال الکی نپرسین لطفا .

عزیزم فقط گفتی بارداری من طولانی میشه ولی خدا بهم دختر میده یعنی چقدر باید صبر کنم تا باردار شم ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز