میخوام بدونم ویتاسان مثبت کاذب داره چون خارجیه دوستم دیشب یکی وامروزظهریکی زده جوابش تاده دقه معتبره میگه زیره ده دقیقه هاله خیلی خیلی کمرنگ بوده که بعدازده دقیقه پررنگ ترشده وهمینطورکه گذشته پررنگ ترشده که هالش کامل واضع دیده شده ولی امشب مدیکورزده منفی دوستم تودوران شیردهی هستش وجلوگیری هم داشته امروزچهل روزازروزپاک شدنش گذشته یعنی بعدزایمان فقط یکبارپری شده که اونم هفتم برج چهاربوده بی بی جک هم چندتاتاحالااستفاده کرده یامنفی یامثبت یابعدچندساعت مثبت بوده روزه سی ام پاکیش لک قهوه ای دیده وتمام دردتخمدان جپ ودردکشاله ران هم داره وترشح ولی پریش نمیادبه نظرتون بااین شرایط احتمال بارداریش هست به نظرتون لقاحش دیربوده یانه شوهرش نمیبرتش دکتروآزمایش چون بچه کوجیک داره وبه خاطرکرونا هم است لطفاراهنماییش کنیدامشب خیلی گریه میکرد
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تقریبا ۱۸ روزی بود که زدم چون اصلا یادم از پریودیم رفته بود منفی بود اما تمام علائم رو داشتم& ...
عزیزم تاپیکاتودیدم ان شاالله به سلامتی یه قلوهاتوبغل بگیری یعنی سره همین سه قلوهات بی بی چک ویتاسان منفی شده مگه میشه چون حساسیتش بالاست برای دوستم هردوتاش مثبت بوده
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری