2777
2789

میخوام بدونم ویتاسان مثبت کاذب داره چون خارجیه دوستم دیشب یکی وامروزظهریکی زده جوابش تاده دقه معتبره میگه زیره ده دقیقه هاله خیلی خیلی کمرنگ بوده که بعدازده دقیقه پررنگ ترشده وهمینطورکه گذشته پررنگ ترشده که هالش کامل واضع دیده شده ولی امشب مدیکورزده منفی دوستم تودوران شیردهی هستش وجلوگیری هم داشته امروزچهل روزازروزپاک شدنش گذشته یعنی بعدزایمان فقط یکبارپری شده که اونم هفتم برج چهاربوده بی بی جک هم چندتاتاحالااستفاده کرده یامنفی یامثبت یابعدچندساعت مثبت بوده روزه سی ام پاکیش لک قهوه ای دیده وتمام دردتخمدان جپ ودردکشاله ران هم داره وترشح ولی پریش نمیادبه نظرتون بااین شرایط احتمال بارداریش هست به نظرتون لقاحش دیربوده یانه شوهرش نمیبرتش دکتروآزمایش چون بچه کوجیک داره وبه خاطرکرونا هم است لطفاراهنماییش کنیدامشب خیلی گریه میکرد

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم و متاسفانه اشتباه بود 

همین مارک ویتاسان مثبت کاذب بودچندروزبعدموعدزدین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
نمیشه ک همین طوری بدون اینکه مطمعن شه گریه کنه

بچش کوچیکه خیلی شوهرشم برای همین بی بی جکاسرش منت میزاره بلاتکلیف مونده نه پریش میادنه بی بی چکادرست حسابی نشون نمیدن

خب یه بی بی چک ایرانی فردا براش بخر صبح ناشتا استفاده کنه

امشب مدیکورزدمنفی بودبراش 

من استفاده کردم و متاسفانه اشتباه بود 

کجارفتین خانمی جواب بدین لطفاتابراش پی بدم 

تقریبا ۱۸ روزی بود که زدم چون اصلا یادم از پریودیم رفته بود  منفی بود اما تمام علائم رو داشتم& ...

ویتاسان بودیعنی بارداربودین ومنفی نشون دادهجده روزازوقتتون گذشته بودمیشه دقیق توضیع بدین ممنون این براش مثبت شده نه منفی

بچه هاراهنمایی کنیدنمیتونم دوباره تاپیک بزنم  

تقریبا ۱۸ روزی بود که زدم چون اصلا یادم از پریودیم رفته بود  منفی بود اما تمام علائم رو داشتم& ...

عزیزم تاپیکاتودیدم ان شاالله به سلامتی یه قلوهاتوبغل بگیری یعنی سره همین سه قلوهات بی بی چک ویتاسان منفی شده مگه میشه چون حساسیتش بالاست برای دوستم هردوتاش مثبت بوده

ویتاسان بودیعنی بارداربودین ومنفی نشون دادهجده روزازوقتتون گذشته بودمیشه دقیق توضیع بدین ممنون این ب ...

بله من باردار بودم و منفی نشون داد 

خیالم راحت شد اما علائم بارداری مثل خواب الودگی و حالت تهوع رو داشتم تا اینکه دیدم پریود نشدم 

رفتم آزمایش دادم و مثبت شد