2777
2789
عنوان

همه تون بیاین

77 بازدید | 9 پست

من یه همکلاسی داشتم که کنارم میشست و همه میگفتن باهاش دوست نباش و منم چون هیچ دوستی نداشتم دوستیم و باهاش ادامه میدادم و این و یکی دیگه هم که با این دوست بود فهمیده بودن من اعتماد به نفس ندارم و بلد نیستم از حق خودم دفاع کنم بهم توهین میکردن و....و خیلی بهم حسادت میکردو بعد مدرسه زنگ میزد بهم و آمار من و میگرفت و از زندگی شخصیم میپرسید و حتی بعد از تموم شدن درسمون هم میگفت چیکار میکنی و.... و کلا آدم خیلی فضولی بودو آدم پرحرفی بود و سرهمه کلاس ها از اول تا آخر صحبت میکرد و منم درس و متوجه نمیشدم و روم نمیشد

بهش بگم صحبت نکن و اصلا اعتماد به نفس نداشتم که

با یکی دیگه دوست بشم و کنارش نشینم و همش میگفت:

شمارت و بده ولی من تا چندوقت ندادم ولی وقتی دیدم

خیلی اصرار میکنه شمارم و دادم و مدام بهم پیام میداد و

منم جوابش و نمیدادم تا اینکه یه روز طاقتم تموم شد 

و

جوابش و دادم و همه چی با دعوا تموم شد 

البته قبلش مامانم دعواش کرده بود ولی به من گفت بهش زنگ بزنم و از دلش دربیارم و اینم فکر کرد میخوام دوستیم و باهاش

ادامه بدم

و

به اون یکی دوستم گفته بود که اون بهم پیام بده ولی مطمئنم که خودشم پیشش بوده یا از طریق تلفن و .... با هم بودن

اون یکی دوستم هم همیشه طرف این بود

بگذریم

آخرش پیام دادن و گفتن : تو مارو بازی دادی مگه ما چیکارت کرده بودیم؟!!!!

و

تو لیاقت مارو نداشتی

درصورتیکه به نظرم اون لیاقت من و نداشت 

و

منم بعد از این جمله ناراحت شدم و دیگه جواب ندادم و همه چی تموم شد 

الان میگم:

کاش میگفتم لیاقت من بهتر از شماهاست

من الان از ۳ چیزناراحتم:

چرا اعتماد به نفس نداشتم و توی همون مدرسه دوستیم و باهاش قطع نکردم؟!

و

از اینکه گفت: لیاقت مارو نداشتی

و

همه چی با دعوا تموم شد و من مقصر شدم ناراحتم😔😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوه خوردن. ول کن تو هم 

کاش میتونستم به همین راحتی فراموش کنم

من یه آدمیم که تو رو یه مسئله ای قفلی میزنم و ممکنه مدت ها بهش فکر کنم

حتی بعضی وقت ها به اتفاقات و مسائلی که چندسال پیش اتفاق داده و نتونستم حل شون کنم تا مدت ها فکر میکنم

گلن این چیزا پیش میا اقتضای سن و عقله

گفتم که بهتره فراموش کنی چون نکنی خودت اسیب میبینی 

الان به فکر حالت باس😍

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
میخواد بگه فراموش کن که من نمیتونم

واسه همه همچین چیزایی پیش اومده منم یه روز بارونی. بارون شدید میومد یه معلم زن به من گفت برو هیتر رو از دفتر مدرسه بیار.. واسه اینکه برم دفتر هم یه مسیر طولانی رو تو حیاط باید میرفتم.. بعد یکی از بچها گفت منم برم کمکش این گفت نه خودش بره فقط 

انگار لج داشت با من. زنیکه هرزه

بزرگ ک شدم بهش فک کردم خیلی اعصابم خورد شد ب حدی دوس دارم برم پیداش کنم و چوب اونجاش کنم 

ولی ارزش نداره ک خودمو برای یه عقده ای احمق ناراحت کنم.. واسه همین میگم بیخیال 

سر خودتو شلوغ کن تا کمتر فکری بشی برو کلاس رقص اصلا.. شبخیر