2777
2789
عنوان

🤦🏼‍♀️تنبلی تخمدان🤦🏼‍♀️

194 بازدید | 28 پست

کسی بوده که با وجود بزرگی تخمدان ها و وجود فولیکول های متعدد ریز باردار شده باشه؟!😭😭😭😭

من از سرشب که سونو دادم داغونم ای خدا این دیگه چی بود این وسط

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

آره بابا خیلی ها شدن نگران نباش خدابزرگه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
آره بابا خیلی ها شدن نگران نباش 

اخه تو همین سایت نوشته باید متفورمین خورد😭😭😭بعد خب لاغر میشم 

خیلی نگرانم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه تو همین سایت نوشته باید متفورمین خورد😭😭😭بعد خب لاغر میشم  خیلی نگرانم

خب هر چی لاغرتر شی بهتره زودتر باردار میشی 

دوست نداری لاغر شی؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
خب هر چی لاغرتر شی بهتره زودتر باردار میشی  دوست نداری لاغر شی؟

نه تازه یکم تپل شدم قدم۱۶۸

وزنم۶۰

علائمش چیه

ریزش نو،موی زائد،بیحالی،نامنظمی عادات ماهانه

اخه تو همین سایت نوشته باید متفورمین خورد😭😭😭بعد خب لاغر میشم  خیلی نگرانم

واه مگه چی میشه لاغر بشی متفورمین که فقط واسه لاغریی نیست خوشگله اونایی که قند دارنم متفورمین میخورن مثله اینجانب 

نترس خانمی. با دارو حل میشه. خودتم باید با تغذیه مناسب کمک کنی

اخه من اینطوری ام نیستم همه چیزی بخورم 

نه تازه یکم تپل شدم قدم۱۶۸ وزنم۶۰

نگران نباش فکرهای مثبت کن عزیزم و ورزش کن تغذیه مناسب و داروهای دکتر و فکر کنم پودر ففول هم بهت بده 

واه مگه چی میشه لاغر بشی متفورمین که فقط واسه لاغریی نیست خوشگله اونایی که قند دارنم متفورمین میخورن ...

پس لاغر نمیکنه؟

ریزش نو،موی زائد،بیحالی،نامنظمی عادات ماهانه

من سرماهدپریود میشم ولی چندماهه خونریزیم کم شده دکتر نمیتونم برم بنظرت مشکلی هس؟ مجردم

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘

متفورمین رو تو تنبلی تخمدان برای چی میخورن ؟

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...