2777
2789

من می خواستم وقت بگیرم ازش ولی گفت یه خانومه که دستیارشونو مثمی بینه و‌خود دکتر نمی بینه و‌این داستانا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من می خواستم وقت بگیرم ازش ولی گفت یه خانومه که دستیارشونو مثمی بینه و‌خود دکتر نمی بینه و‌این داستا ...

دستیارش یه خانم دکتره که معاینه میکنه و سونوگرافی

خودش آخرش میاد باهات حرف میزنه شرح حال میگیره و دارو میده

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد

دکتر اقصی و نصر عاااالین

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اگ برای ای وی اف میخواهی عااااالیه پانکچر و انتقالش عالیه اما از لحاظ مراقبت بارداری و ...بعداز تشکی ...

من مشکل تنبلی تخمدان دارم همسرم کم تحرکی فقط تا زمانی ک باردار بشم پیش ایشون میخوام برم

من مشکل تنبلی تخمدان دارم همسرم کم تحرکی فقط تا زمانی ک باردار بشم پیش ایشون میخوام برم

پس ای وی اف میشی اگ شدید باشه ک برایراین کار خوبن اما اگ مشکل انعقادی و...داشته باشی براشون مهم نیست

پس ای وی اف میشی اگ شدید باشه ک برایراین کار خوبن اما اگ مشکل انعقادی و...داشته باشی براشون مهم نیست

چطور باید بفهمم ک مشکل انعقادی دارم؟ 

9ماه اقدامم