2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 86 پست
خب من پیش مشاور رفتم گفت اگه موردت خوب هست ازدواج کن اگه دست دست کنم ممکنه خیلی از سنم بگزره و هنوز ...

بابا اینا به خاطر شرایط بد جامعه اینو میگن از خودت مطمئنی به خلاف نمیکشی چرا خودت رو درگیر کنی اخه سنی نداره به خدا پشیمون میشی به اودت میایی میبینی اوج جونی با دست و پنجه زدن با مشکلات زندگی سپری شده زندگی بی مشکل که نمیشه فگقطعا هرچی هم شرایط اوی باشه تصور کن دونفر ادم با دوتا شرایط متفاوت بزرگ شدن حالا قراره باهم زندگی کنن خیلی سختیا داره فکر نکن راحته هرچند دوساله تمام این سختیا ولی خب اون دوسال میتونه اوج جوونیت باشه میتونه میانش باشه بدون کله باد دارو پر شور و شوق کشف و گردش خودت میدونی من تجربه شخصیم میگه برگردم عقب باهمین مرد ازدواج میکنم خداخودش شاهده بدون شک ولی عمرا تو اون سن میگفتم بمونیم تا ۲۴ سالگیم چچه کاریه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما اینم بگم خیلی دوست دارم زودتر ازدواج کنم😤🤤😂 شما نظرتون راجب ازدواج چیه؟؟۱۹ سالمه

۱۹ ک زوده ، سنت ک بالا نیست بگی دیگه نمیاد ، تا ۲ سال دیگم خدا کریمه ، اگر دوست پسرت شد تا ۲ سال دیگه ک چ بهتر نشدم اون موقع تازه ۲۲ سالته، اوج خواستگار

بیخیال بابا این دوست پسرا زر زیاد میزنن همین اولی رو اوکی کن

ببین عاشق دوسپسرش نیست وگرنه صبر که هیچ جونشو براش میداد آدم باید عاشق باشه این خانمم چون عاشق نیست به نظرم با همین ازدواج کنه چون پس فردا هی میزنه تو سر دوسپرش میگه اون خاستگارم بهتر از تو بود الکی عمرما پات هدر دادم 

سنسوراش مناسب نیست؟!!!

کلمه جدیده؟

مد نشه🤦‍♀️

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
مشکل بیشتریا که خب مثل همین اقا مالی و همچنین میگه برای من زوده زیربار چنین مسئولیت بزرگی(ازدواج)برم ...

اولا ک بچه ای 

دوما عاقلانه تصمیم بگیر

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
ببین عاشق دوسپسرش نیست وگرنه صبر که هیچ جونشو براش میداد آدم باید عاشق باشه این خانمم چون عاشق نیست ...

آره 

اصلا این دوستیا عشق نداره تغییرات هورمونیه

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪
بابا اینا به خاطر شرایط بد جامعه اینو میگن از خودت مطمئنی به خلاف نمیکشی چرا خودت رو درگیر کنی اخه س ...

بله شما درست میگین ولی خب از هرکی بپرسی که زود ازدواج کردی پشیمونی میگن نهههه یعنی الکی میگن؟😐من ک خیلی بیش ازحد دارم جوونی میکنم🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

والا یکی رو داشتم ۴ سال گفت دو سال صبر کن 

اخرشم گفت ما بدرد هم نمیخوریم من قصد ازدواج ندارم

عنتر😒😒😒

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪