2777
2789
اصلا عزت نفس ندارم اراده ندارم ب خاطر دوس داشتنش ذلیل شدم تورو خدا فحشم بدید تا سمتش نرم 

تو باید هر نیم ساعت یبار تو آینه بخودت فحش بدی من چرا ؟؟؟؟واقعا با این زدن بازم دوسش داری آدم سالم اینکارو نمیکنه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسر نداری کی باهات این کارو کرده پس

ی کسی که از همه چی براش مایه گذاشتم و آخر این شد جوابم خیلی ذلیلم نمیدونم چرا دلم براش میسوزه با اینکه مقصر بوده 

جدا شدم عزیزم با این آقا آشنا شدم لهم‌کردم 

چرا اجازه همچین کاریو بهش میدی

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ی کسی که از همه چی براش مایه گذاشتم و آخر این شد جوابم خیلی ذلیلم نمیدونم چرا دلم براش میسوزه با این ...

ببخشید اینو میگم اگه الان دلت براش میسوزه یا دوسش داری پس حقته

ی کسی که از همه چی براش مایه گذاشتم و آخر این شد جوابم خیلی ذلیلم نمیدونم چرا دلم براش میسوزه با این ...

ولش کن بابا یعنی نفرت پیدا نکردی ازش من بودم که دیگه اسم همچین کسیو نمی‌آوردم 

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
تو باید هر نیم ساعت یبار تو آینه بخودت فحش بدی من چرا ؟؟؟؟واقعا با این زدن بازم دوسش داری آدم سالم ا ...

معتاد شدم بهش انگار بخدا قسم من اینجوری نبودم نمیدونم چه مرگمه 

کسی که قرار بود باهاش ازدواج کنم روانیه مریصه باور نداره 

با همچییییین آدمی ازدواج کنی واییی اعصااااااااااااااااااااااابم

معتاد شدم بهش انگار بخدا قسم من اینجوری نبودم نمیدونم چه مرگمه 

تو فقط بهش عادت کردی همین