2777
2789

بنظر من این کاری که کرده باهات کار یک انسان نیس کار یه حییوونه اگه ولش نکنی هرچند خوشم نمیاد اینو بگم پس لابد حقته از جون خودت حتما سیر شدی

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
بگو عزیزم چیکا کنم خودمم دوس ندارم 

هیچی ترکش کن به بدترین شکل ممکن خطتتو عوض کن که نتونه زنگ بزنه مدام با خودت تکرار کن اون روانیه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تنهام ن خواهر دارم ن مامانم هوامو داره ن فامیلی این شده همه چی من خودمو از خودم گرفته 

نذار دیگه ببیندتت ازش فاصله بگیر خطتتو عوض کن برو کلاسی چیزی یا ینفر دیگه رو که واقعا آدم باشه پیدا کن و بزن در کونش

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
نذار دیگه ببیندتت ازش فاصله بگیر خطتتو عوض کن برو کلاسی چیزی یا ینفر دیگه رو که واقعا آدم باشه پیدا ...

من خودم مقصرم خیلی ذلیلش شدم نمیدونم چرا چه مرگمه بخدا زشت نیستم چرا گرفتارشم نمیفهمم

من خودم مقصرم خیلی ذلیلش شدم نمیدونم چرا چه مرگمه بخدا زشت نیستم چرا گرفتارشم نمیفهمم

درد فراموش کردنش شاید یه مدت اصلا سه سال طول بکشه ولی تا آخر عمرت با خیال راحت زندگی میکنی

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
درد فراموش کردنش شاید یه مدت اصلا سه سال طول بکشه ولی تا آخر عمرت با خیال راحت زندگی میکنی

اصلا آرامش ندارم ن میتونم ولش کنم ن باهاش زندگی کنم هر چند حس میکنم اونم منو نمیخواد از خداشه نباشم من چسبیدم