2777
2789

امروز سالگرد ازدواجمه ۴ساله عقد کردیم ولی عروسی نکردیم نامزدیم هر سال یه جشن مختصر دو نفره با کیک و کادو میگرفتیم این اواخر بحث زیاد داشتیم تا همین هفته پیش که بهم قول داد که از اول شروع کنیم و هیچ چیزیو از هم مخفی نکنیم چند روز پیش داداشش یه چیزایی رو درموردش بهم لو داد که به من نگفته بود و بدون اطلاع من انچام داده بود و من ازش توضیح  و اصولا اینجور موقع ها میگه خب اون وقتی که من اینکارو کردم دلیلش این بود که قهر بودیم...خلاصه من قهر کردم و الان باور نمیشه که سالگرد ازدواجمون اصلا یه زنگ بهم نزده و منو ندیده احساس میکنم حالم داره بهم میخوره متنفر شدم ازش که اینقدر میتونه نسبت ب من بی تفاوت باشه قسم خوردم که کاراش دیگه برام اهمیت نداشته باشه و برا خودم زندگی کنم اونم بزارم برا خودش ولی نمیتونم نفسم بالا نمیاد

وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا

صبر کن تا ۱۲شب ولی امید وار نباش مردا این چیزا یادشون نمیمونه تا زنا یاد اوری نکنن

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا این همه سال عقد گلم؟؟ امان از این مردا،این برادرشوهرای نبودن از همه چی بی اطلاع بودیم،برادرشوهر منم دیروز گفت شوهرم بدون خبر من یه ماهه زمین خریده به منم نگفته

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

عزیزم چرا عروسی نمی کنین برین..هی که کش پیدا کنه دوره عقد ،بحث و حرف پیش میاد...شما هم وقتی داداشش اومد فضولی کرد و پشت سر شوهرت حرف زد حتی اگه به ضرر اون پشت شوهرت دربیا نباید سر حرفای اون با شوهرت جر و بحث کنی بعدم کلا خیلیییی گیر به مرد جماعت نده حساسیت بهش نشون نده

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
نگران نباش عزیزم شاید کاری براش پیش اومده بهش زنگ بزن بگو  سلام عزیزم چه خبرا چی شده که دیگ ...

اخه من خیلی ناراحت شدم از دستش به خاطر پنهون کاری و کارایی که میدونه من ناراحت میشم و باز انجام میده الانم قهرم

وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا
صبر کن تا ۱۲شب ولی امید وار نباش مردا این چیزا یادشون نمیمونه تا زنا یاد اوری نکنن

اخه اینجوری نبوده تا حالا تو این چارسال