2777
2789

لطفا فقط کسانی که سگ خونگی دارن بیان بگن سگ داشتن چجوریه از مزایا و معایبش و اینکه کدوم نژاد برای اپارتمان بهتره

من خودم مالتیز دوست دارم اگه کسی مالتیز داره بگه چطوره 

لطفا و خواهشا کسانی که مخالف هستن یا نظرشون اینه سگ نجسه و این حرفها وارد تاپیک نشن چون عنوان هم مشخصه ممنون 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

دوستم داشت نمیدونم نژادشو ولی خیلی با نمک بود 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سگ ندارم خرگوش دارم😍😍😍

ای جان 

😍😍دختره یا پسر ؟ عکسشو بزار 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
سگ ندارم خرگوش دارم😍😍😍

عکسشو می ذاری؟

عاشق خرگوشم 💗

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

من یه هفته سگ آوردم که خیلی خوب بود اما بخاطر شرایطی برگردوندم به خانوادش

خونه تا یه مدتی بو میداد و نصف لباسام روش پرز نشسته بود با اینکه خیلی ترتمیزم اما سختی های خودش رو داره 

توی اون مدت حالم خیلی خوب بود واقعا به آدم روحیه میده وجودش 

گربه‌چی‌بچهاگربه‌سخته‌نگهداریش

...من‌دوتابچه‌کوچیک‌دارم

دلشون‌میخوادخوششون‌میاد.

..برادرشوهرم‌اوردولی‌من‌قبول

نکردم...ولی‌دلم‌سوخت‌برای‌بچه‌ها😓

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
من یه هفته سگ آوردم که خیلی خوب بود اما بخاطر شرایطی برگردوندم به خانوادش خونه تا یه مدتی بو میداد ...

شنیدم مالتیز موهاش نمیریزه و فقط با برس کشیدن میریزه 

برای همین نظرم مالتیزه 

من عاشق گربه و سگ هستم چند سگ داشتم و چند روز گربه ولي چون خيلي مو ميريزه برگردوندم . به نظرم تنها ايرادش همينه

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

من سگ خیلی دوست دارم ولی از اینکع ادمو لیس بزنن و کلا اب دهنشون بدم میاد😟😟

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
گربه‌چی‌بچهاگربه‌سخته‌نگهداریش ...من‌دوتابچه‌کوچیک‌دارم دلشون‌میخوادخوششون‌میاد. ..برادرشوهرم‌اور ...

گربه هم خیلی نازه 

من کلا عاشق حیوونام 😍😍 روحیه ادمو کلا عوض میکنن 

منم مالتیز دارم 

گل پسرم هست 🥰🥰پاشا😍😍

عاشقشم مناسب  اپارتمان هست چون بعدا قراره تو اپارتمان زندگی کنم گرفتمش 

فوق العاده بازیگوشن  و خیلی خوب  و زود چیزای جدید رو یاد میگیرن البته اموزشش بستگی به خودت داره 

واکسینه رو باید مرتب انجام بدی حتما  من هر ماه میبرمش پیش دکترش که چک بشه ولی نیاری نیست هر ماه ببرینش .

خیلی  زود با حیونای دیگه ارتباط میگیرن  . 

باشد که نباشیم بدانند نماندن بلدیم.