2777
2789
عنوان

مسکن ملی

91 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من مسکن ملی ثبت نام کردم  امروز تو اداره راه گفتند باز پرداخت وامی که میدن دو ساله هست  یعنی ماهی ۵ ۶ میلیون باید بدیم .پیش پرداخت هم ۶۰ میلیونه .مگه قرار نبود باز پرداخت ده ساله باشه؟؟

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

والا این که خوبه

به ما گفتن اولویت با محلی های خودشونه بعد تهرانی ها در حالی که اونجارو هم واسه لیست ثبت نام گذاشته بودن

یعنی به احتمال ۹۰ درصد به ما نمیدن :((

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شهرستانم گفتند ۶۰ تومن میخواد .باپرداخت هم دو ساله هست و اینکه موقع تحویل مابه و تفاوتشو به نرخ روز حساب میکنند ازمون میگیرن

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

از مستاجری خسته شدم امیدم به این‌مسکن ملی بود اگر اینجوری باشه اینم باید انصراف بدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز