2777
2789
آ سلام چه خوب صدام زدید ندیده بودم، فک کردم تعطیل شده، من خودم از اون روز شروع کردم از امروز گزارش م ...

آره عزیزم اون تاپیک گزارش زدن😕

اگه اینم زدن اماده باشید تگتون میکنم

‌‌‌

دقیقا منم😐😓

واقعا خیلی سخته شایدم من و تو تنبلیم😅

من هنوز نتونستم برم حلقه سنگین بخرم با سبکه میزنم دوره شکم و پهلوهام انقد درد میکنه پسرم میاد بغلم میگم دست نزن😅😅😅

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین خوبه دیگه نمیخوادسنگین بخری من‌فکر کردم حتی از این توپ های پلاستیکی هم ندار

واقعا؟ من فکر کردم  برا شما خیلی سنگینه میشه حلقتو وزن کنی ؟

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
واقعا خیلی سخته شایدم من و تو تنبلیم😅 من هنوز نتونستم برم حلقه سنگین بخرم با سبکه میزنم دوره شکم و ...

حلقه منم سبک هست اما قبلا باهاش نتیجه گرفتم و وزن کم کردم و پهلوها آب شد، اصلا نمیتونم سنگین بزنم

آتنا جان دیروز تگم کرده بودین .دیر متوجه شدم .وقتی هم اومدم اپیکو قفل کرده بودین

من امروز حلقه زدم دوبار ولی دراز نشست انجام ندادم

من قدم ۱۶۰

وزنم۶۴

وهدفم فقط لاغری شکمو پهلوعه و داشتن کمی تحرک و فعالیت ورزشی تو طول روزه 

۱۰۰تا درازنشست؟ پشت سره هم؟ من دیشب هرکاری کردم نتونستم بیشتر از ۱۵برم😓

نه پشت سرهم نه.بیست تا بیست تا.۵۰تاشا یه بار زدم ۵۰تاشا یه زمان دیگه.دلم درد گرفته بود.از بعد زایمان دومم شکمم خیلی بزرگ واویزون شده  

وقت به خیر دوستان

گزارش من: 

امروز ۱۲ صبح تا ۱۲ و ربع حلقه زدم.

و ساعت ۴ تا ۴و نیم حلقه زدم.

و جلسه دوم هم به پایان رسید 

وقت گزارش تا ساعت ۱۰ شب است

‌‌‌

نه پشت سرهم نه.بیست تا بیست تا.۵۰تاشا یه بار زدم ۵۰تاشا یه زمان دیگه.دلم درد گرفته بود.از بعد زایمان ...

😁ما فکر کردیم باهم زدی ولی این خیلی خوبه ۱۰۰ تا توی روز👌

‌‌‌