2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 67 پست
ممنونم اون قانون جذب چجوریه

هرچی بگی همونو جذب میکنی دیدی میگن از هرچی بدت بیاد سرت میاد ؟ چرا چون تو میگی من خواستگار ندارم کائناتم خواستتو اینجوری برداشت میکنن که  خواستگار نداره وقتی بگی من مطمئنم به زودی ازدواج میکنم من بهترین خواستگارارو دارم همین اتفاق میوفته نباید بترسی ونگران باشی خیلی مهمه این موضوع حتما کتابارو بخون برات بهترین بخت رو آرزو میکنم عزیزم انشاالله یه فرد عالی برات بیاد تو نه چیزی کم داری نه سنت بالاس اتفاقا بهترین سنی 🌷🌷

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب گشایش بخت چی با اون کاربر میخاستی بگی

چطور ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
هرچی بگی همونو جذب میکنی دیدی میگن از هرچی بدت بیاد سرت میاد ؟ چرا چون تو میگی من خواستگار ندارم کائ ...

فدات شم انشالله

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات شم انشالله

قربونت غصه نخور بابا ارزش نداره .منم ۲۰ سالمه خواستگار ندارم از وقتی  این کتابارو خوندم برام مهم نیس خیلی راحت ترم قبلا هعی غصه میخوردم شاید چیزیم کمه شاید فلان اما الان چشامو باز کردم دیدم از من خیلی پایین تر تو ۱۷ سالگی ازدواج کردن پس ربطی به خوب و بدی من نداره تقدیرم دور تره . توام خیلی اجتماعی باش تو فامیل تو چشم اونایی پسر دارن باش شاید خنده دار باشه اما دختر عمو من اینکارارو میکرد همش به پسر دارا چسبیده بود میخواستنش اما تو همون تو چشم باش عالیه 😀

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
گفتم به منم بگی

تو تلگ.رام وارد گروه mtp30003@ شو

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

از نظر من اصولی ترین راه اینه که سعی کنید حضورتون را در اجتماع پر رنگ تر کنید و شناخته تر بشید یا اینکه موردی را انتخاب کنید و از طریقه واسطه یا مستقیم نظرشا در مورد خودتون بپرسید,باید تبعاتشم بپذیرید و انتظار هر برخوردی هم از طرف اون فرد داشته باشید

از نظر من اصولی ترین راه اینه که سعی کنید حضورتون را در اجتماع پر رنگ تر کنید و شناخته تر بشید یا ای ...

چجوری این کارو کنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ازدواج نکن ازدواج چیه بشینی خونه بهتره شوهر نکننی البته به نظر من

هر کی یه نظر داره واسه خودت ازدواج نکن عزیزم

من کردم دارم طلاق میگیرم اگه توچه کنی دارم میگم به نطر خودم

انشالله خیرباشه و بعد از اون خوشبخت شی