2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 67 پست
من دختر عموم یه خواستگار میخواد براش بیاد ، عموم گفته بعد از کنکور دو هفته دیگه . حالا کنکور عقب افت ...

آخی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سوره یاسین

بله یا اینکه ۴۰ هفته پنج شنبه  ها برو جمکران البته الان با اوضاع کرونا سخته ولی امیدوارم خدا حاجتت رو بده

در کودکی در کدام بازی راحت ندادند که این چنین عاشق بازی کردن با دیگرانی ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هر روز این تاپیکو میزنی عزیزم بابا بیخیال .  نکته دوم اینکه روز اول صبح تو دفتر یاد داشت ب ...

ممنونم شما جای من نیستی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

والا من خودم پارسال دعا برداشتم و سوره خوندم و دعای زیاد...

امسال دو تا با هم اومد دوتاشم تو خونمون دعوا درست کرد و بابام راضی نبود و ردشون کرد....

به نظرم ازدواج قسمته به وقتش پیش میاد نباید به زور خواست

واسه من که اینجور بود....

کاش دلها در چهره ها بود.....
بله یا اینکه ۴۰ هفته پنج شنبه  ها برو جمکران البته الان با اوضاع کرونا سخته ولی امیدوارم خدا حا ...

ممنونم عزیزم انشالله شمام خوشبخت شی 

والا من خودم پارسال دعا برداشتم و سوره خوندم و دعای زیاد... امسال دو تا با هم اومد دوتاشم تو خونمون ...

انشالله خوشبخت شی 

ممنونم شما جای من نیستی 

معلومه نیستم اما این یه قانونه به اسم رهایی باید رها کنی بیخیال شی تا به دست بیاری کتاب راز و چهار اثر فلورانس بخون کمکت میکنه

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
معلومه نیستم اما این یه قانونه به اسم رهایی باید رها کنی بیخیال شی تا به دست بیاری کتاب راز و چهار ا ...

ممنونم اون قانون جذب چجوریه

مرسی عزیزم دعام کن خیلی ضربه خوردم....الانم به هم ریخته ام... انشاالله تو هم خوشبخت بشی و بهترین ها ...

چشم حتما دعات میکنم عزیزم

یعنی باید بهش فکر نکرد؟

نه باید فکر کرد اتفاقا.رهایی یعنی نترسیدن نگران نبودن.یعنی هرچیزی پیش بیاد خیره.ولی برای خواستگار بهتره که ادم با خودش تکرار کنه و ویژگی های مدنظرش که دوست داره یه خواستگار داشته باشه رو بگه و تصورش کنه و ایمان داشته باشه که به خواستش میرسه

🍃🌿🐾
یعنی باید بهش فکر نکرد؟

ببین مثلا تو شاید پیش اومده چیزیو گم کردی هعی دنبالش میگردی پیداش نمیکنی میگن فعلا بیخیال شو خودش پیدا میشه و اتفاقا پیدا میشه نکه بهش فکر نکنی اما هعی بگی ندارم و هر روز منتظرش باشی داری اینجا مقاومت میکنی در برابر رها شدن باید بگی من میدونم خدا خودش به زودی برام میفرسته و تو دلت باید مطمئن باشی که میشه نه اینکه بگی من خواستگار ندارم چی بخونم کجا برم نکنه طوری هستم اینجا مقاومت کردی  داری خواستتو برعکس به کائنات میفرستی بهت پیشنهاد میدم این کتابارو بخون و انجام بده تمریناشو مطمئن باش خدا برات بهترینو میخواد انشاالله یه آدم بهترین شخص بیاد و ازدواج کنی🌷

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊