2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 67 پست
ممنون خوشگلم

فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چجوری این کارو کنم

اول یک نفرا انتخاب کنید و بعد با توجه به شناخت نسبی که ازش دارید ببنید چه جوری بهش پیشنهاد بدید شاید یک نفر خوشش نیاد خودتون بهش پیشنهاد بدید و این کارا پسندیده ندونه ولی اگر دیدید جنبشا داره اول ببینید میتونید توی شبکه های اجتماعی باهاش ارتباط برقرار کنید یا نه اگر نتونستید باید به هر شکلی که شده خودشا ببینید که اونم بهتره اول متوجه بشید کسی توی زندگیش نیست و ازش بخواهید به قصد آشنایی ترجیحا زیر نظر خانواده باهم در ارتباط باشید ولی باید منتظر هر رویداد غیر منتظره ای باشید شاید یک نفر محترمانه ردتون کنه شاید یک نفر علاوه علاوه بر رد کردن,سرزنشتون کنه و حتی همه جا جار بزنه و حیثیت شما را ببره پس باید در انتخاب اون فرد دقت کنید تا اگر شمارا نخواست دیگه عواقب و مشکلات دیگه ای براتون به همراه نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یک نفرا انتخاب کنید و بعد با توجه به شناخت نسبی که ازش دارید ببنید چه جوری بهش پیشنهاد بدید شاید ...

مرسی عزیزم فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ختم یس هفت گره خودم نتجیه گرفتم امیدوارم توهم بگیری وخوشبخت بشی    

فدات شم میخونم انشالله منم بگیرم خوشبخت شی عزیزم 

ختم سوره حشر تا ۴۰ روز

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید

چله یاسین 

چله سوره احزاب 

متوسل شدن به ام البنین

و مادر حضرت مهدی عج

و این دعا رو تو قنوت و موقع خواب ۲۱ مرتبه بگو

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

عزیزم نماز جعفر طیار بخون برای سلامتی وظهورآقامون هم بسیار دعا کن که فرج و گشایش در کارت بشه انشاالله 🙏❤

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
میشه بگی چطوریه؟

اول نیت میکنی که دوتاسوره ی یس هدیه کنی به امام زمان(عج)

اولی رواینجوری میخونی:قبل ازشروع به خوندن صدویک مرتبه آیه ی نه سوره ی یس رومیخونی تموم که شدیه نخ سفیدبرمیداری وشروع میکنی به خوندن سوره ی یس ازاول وبه هرآیه که(مبین)داره رسیدی آیه روکامل بخون وحاجتتوبخواونخویه گره بزن وادامه ی سوره ی یس روبخون (سوره ی یس۷آیه داره که مبین داره آیه۱۲،۱۷،۲۴،۴۷،۶۰،۶۹،۷۷)تاآخرسوره ی یس باید۷تاگره داشته باشی و۷بارحاجتتوگفته باشی بعدازاینکه سوره تموم شدیه دعاداره که باید۴۰باربخونیش بعدنخومیذاری لای صفحه ی سوره ی یس توقرآن، هرموقع حاجتتوگرفتی دومین سوره روعادی بخون وهدیه کن به امام زمان نخی که لای قرآن گذاشتی روهم بندازتوآب روان

واسه من یه هفته طول کشیدتاحاجت گرفتم فرداجمعس روزخوبیه اگه تونستی بخونش حتما

‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ