2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 52 پست
بنظرم تا ۶نقاهتشو رعایت کن..مبارکت عزیزم...کجا عمل کردی و هزینه ش میگی

مرسی عزیزم. بیمارستان نیکوکاری تبریز ... دو و نیم

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

بچه ها لازاک بهتره لیزیک بهتره پی ار کی (نمیدونم درسته یا ن )بهتره  کدوماش خیلی خوبه وبرنمیگرده واینکه سنتون کم باشه عمل میکنید یا میزارید پنج شش سال بعد یعنی 27 سال به بعد که ثابت میشه عمل کنید نظرتون چیه 

❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان نیکوکاری تبریز من راضیم عالیه هزینه دو و نیم

چخوب من پارسال یزد 3ونیم

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
بعد عمل خودتون به تنهایی از پس کارای روزانه وشخصی برمیومدین؟  میخوام عمل کنم اما دوتا بچه کوچی ...

سه روز اول سوزش داری... بعدش هم تا یه ماه تار میبینی انار بدون عینکی ولی بعد یه ماه فوق العادس!

بچه ها لازاک بهتره لیزیک بهتره پی ار کی (نمیدونم درسته یا ن )بهتره  کدوماش خیلی خوبه وبرنمیگرده ...

بستگی داره رو هرچشمی یکیشو اجرا میکنن مثلا من لیزیک کردم دوستم قرینه چشمش نازک بود دکتر لازاک تشخیص داد براش

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
سه روز اول سوزش داری... بعدش هم تا یه ماه تار میبینی انار بدون عینکی ولی بعد یه ماه فوق العادس!

شما بیمه داشتین؟ بعد اون روزای اول با عینک دودی باید باشیم؟ 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
بستگی داره رو هرچشمی یکیشو اجرا میکنن مثلا من لیزیک کردم دوستم قرینه چشمش نازک بود دکتر لازاک تشخیص ...

اهان من فک میکردم اختیاری هستش عدر میخوام چندسالگی عمل کردید قبل از 27 اخه میگن بعد از 27 بهتره انجام بدید بازگشت نداره انا اونوقت دیگه فایده نداره که 😞

❤❤❤❤
ببخشید برنمیگرده میگن بایه بارداری برمیگرده  یعنی اخه من خودندم که اگه توسن کم عمل کنیم یعنی قب ...

ببخشید اینو دکتر بهتون گفته؟ یا دیدید اطرافتون؟ 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
ببخشید برنمیگرده میگن بایه بارداری برمیگرده  یعنی اخه من خودندم که اگه توسن کم عمل کنیم یعنی قب ...

نه عزیزم این چه حرفیه اینا شایعه هس همش