2777
2789
خخخخخ باش😘

شما هم بهتره اینجوری حرف نزنی گلم

اگه دقت کنی ...ع ..توی کیبورد ...کنار ..ه ..قرار داره 

ممکنه یکی دستش رفته باشه روش😊

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای صدای نفس کشیدنت بشم  همیشه وقتی کنارم خوابه صدای نفسش میاد میگم با خودم این جمله رو ....

آخییییی چه رمانتیک😍

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
شما هم بهتره اینجوری حرف نزنی گلم اگه دقت کنی ...ع ..توی کیبورد ...کنار ..ه ..قرار داره  ممکن ...

مگ چی گفتم؟؟؟

ی شوخی بود

معنی استیکر میدونی چیههههه؟؟

شبخوش

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
مگ چی گفتم؟؟؟ ی شوخی بود معنی استیکر میدونی چیههههه؟؟ شبخوش

منم چیزی نگفتم ..ولی این نوع حرف زدت حالا من هیجی شاید یکی دیگ رو ناراحت کنه گلی 

شب خوش😊

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
من عاشقتم تاابد...دورشود چشمِ بد از تو ودنیای من وتو❤ کورشود چشم مادرت ودخترش🤣🤣🤣

😄😄😄

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
منم چیزی نگفتم ..ولی این نوع حرف زدت حالا من هیجی شاید یکی دیگ رو ناراحت کنه گلی  شب خوش😊

شاید باورت نشه ولی از سال۹۴عضوم

و اینبار اولییییییین باریه ک یکی نمیخنده و جور دیگ برخورد میکنه

ب هرحال آدما متفاوتن

🌷🌷🌷🌷🌷

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
شاید باورت نشه ولی از سال۹۴عضوم و اینبار اولییییییین باریه ک یکی نمیخنده و جور دیگ برخورد میکنه ب ...

گلم منکه چیزی نگفتم استیکیر😊 گذاشتم

شما هم تند نرو 😊

جز همسرم کسی رو ندارم  همه دار و ندارم تو دنیاست فقط که جای خالی همه رو برام پر کرده

ای جونم عشقتون پایدار😍😘

به پای هم فسیل شین ان شاءالله، اهم ببخشید پیر شین، فرقی نداره نه?!

پیر شین فسیل شین پیر شین فسیل شین، یکیه به نظرم😂

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️