2777
2789

میگم خسته شدم از مستاجری،برو ی وام مسکن بگیر،ی واحد اپارتمان بخریم دیگه. اثاث کشی سخته هر سال،هر سال😞😔کلی از وسایلم شکستن.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم اینقدر نرو تو گروه خانوادگیت من حسودم اونم طبق معمول میگه اینقدر حسود نباش قربونت😐

نه نگو هیچ وقت.حساسش نکن.بعدم مهم نباشه برات.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اره نباید بگم اما دست خودم نیست از فردا سعی میکنم نگم ممنون عزیزم

خاهش میکنم گلم.خیلی که خانم حساس بشه بعد فکر میکنن چ خبره حالا.تو هم با خانواده خودت مشغول باش.بیخیال خانواده شوهر که غریبن.حتما تو گروهشون عروسها رو هم راه نمیدن.درسته

الهی آمین .... امیدوارم همیشه شاد باشی 

قربونت برم عزیزی همچنین شما امیدوارم اینقدر شاد باشی و بخندی که معنیه گریه رو فراموش کنی نفهمی گریه با کدوم "ه" نوشته میشه😘

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
قربونت برم عزیزی همچنین شما امیدوارم اینقدر شاد باشی و بخندی که معنیه گریه رو فراموش کنی نفهمی گریه ...

مرسی عزیزم 

الهیییی آمین 

من سهم گریه هامو به خدا دادم 

امیدوارم که هوامو داشته باشه دیگه 

ان شا الله لب شما هم همیشه به خنده 

خاهش میکنم گلم.خیلی که خانم حساس بشه بعد فکر میکنن چ خبره حالا.تو هم با خانواده خودت مشغول باش.بیخیا ...

که البته ورود عروس خانم تو گروهشون سعادت میخاد که بعضیها ندارنـاصلا باید اگه عروس تو گروهشونه با وضو وارد بشن.😄😃

نه بین همه عروسا فقط منوراه میدن😄

عه.چ باحالن.😄😃