2821
2789
عنوان

لاغری موضعی

107 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسی بوده عمل جراحی موضعی کرده باشه و راضی باشه؟؟؟

من قدم ۱۶۸ و وزنم ۸۴   بدنم ۲سایزه هست

پایین تنه  باس*ن و رانم بزرگتر از بالا تنمه میخوام برم لاغری موضعی کنم.

اما مطمئن نیستم خوبه یا نه 

کسی بوده انجام داده باشه و راضی باشه ؟

و اینکه ۱۰ ماهه زایمان کردم و زیر شکمم هم پوستش شل و افتاده شده .

چیکار کنم وزنم بیاد پایین .رژیم و ورزش زیاد داشتم فایده نداره 

لطفا کمکم کنید 

قطعا عمل سریع جواب میده اما عوارض داره و كلی هزینه بعدش هم باید رژیم و ورزش باشه حتما كه برنگرده! من خودم مث شما بودم البته وزنم كمتره اما بدنم پایین تنه بزرگ تره با ورزش و رژیم متناسبش كردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطعا عمل سریع جواب میده اما عوارض داره و كلی هزینه بعدش هم باید رژیم و ورزش باشه حتما كه برنگرده! من ...

چه عوارضی .هزینه اش برام مهم نیست اینقدر که روی اعتماد به نفسم اثر گذاشته این چاقی که واقعا هر کاری بتونم میکنم .

چه ورزش و رژیمی؟؟؟

من از مجردی تو رژیمم همیشه .اما کم نمیکنم .هیچوقت یه دله سیر غذا نمیتونم بخورم .حرص و جوش بتورم چاق میشم غذا بخورم چاق میشم .

واقعا نمیتونم چکار کنم .

دارم با شوهرم به مشکل میخورم 😔😔😔

عوارضش چیه و هزینه اش چنده؟

تا جایی که میدونم ناحیه ای ۲میلیون و هزینه کیلینیک از ۳میلیون به بالا حساب میشه    

مثلا ران  ۶میلیون و هزینه کلینیک ۳تومن رو هم ۹ میلیون 

شکم جداگانه  تقریبا۱۵ تومن در میاد .

چه عوارضی .هزینه اش برام مهم نیست اینقدر که روی اعتماد به نفسم اثر گذاشته این چاقی که واقعا هر کاری ...

عزیزم شما باید یه چكاب كامل بدی ببینی مشكل تیرویید یا هر مشكل دیگه ای نداری بعد بری پیش یه متخصص تغذیه ازش برنامه بخوای و میتونی با یه بدنساز خوبم مشورت كنی یك سال این كارا و بكن اگر جواب نگرفتین برید سراغ یه جراح خوب 

عزیزم شما باید یه چكاب كامل بدی ببینی مشكل تیرویید یا هر مشكل دیگه ای نداری بعد بری پیش یه متخصص تغذ ...

پیش متخصص رفتم آزمایش تیروئید هم دادم 

بدنسازی و رژیم هم زیر نظر بودم .

اما کم نشد 

رژیمای شوک گرقتم .هیچی به هیچی 

پیش متخصص رفتم آزمایش تیروئید هم دادم  بدنسازی و رژیم هم زیر نظر بودم . اما کم نشد  رژی ...

دیگه پس شما نیاز به جراحی دارید خداروشكر مشكل مالی هم ندارید پیش چند جراح برید و مشاوره بگیرید یه مدت تحقیق كنید انشاءالله كه خیره