2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو پیش پری خانم اینجا چه میكنی برادر 

جای شما رو کوچیک کردم؟

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
يني دوسش نداري؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا 

منظورم این بود که هیچ وقت مشخص نمیشه کی کیو بیشتر دوست داره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
عشق که داشتم فوت شد شوهرمم من ازش متنفرم بخاطر خیانتش اونم فقط در حد رابطه جنسی دوستم داره

آخی عزیزم......

میگن زن و شوهراییی ک اوایل باهم خیلی مشکل دارن

بعد از چندین سال یهو عاشق هم میشن 

برات آرزو میکنم عشق و زندگی دوباره با همسرت رو

عاشقی بده مگه ؟ به نظر من مثل هرچیزی تو این دنیا هم خوبی داره هم بدی

عاشق که بشی دیگه خودتو نمیبینی فقط به اون فکر میکنی تمام زندگیت میشه اون با فکرش میخوابی به عشقش بیدار میشی غذا که میخوری اصن نمیفهمی چی میخوری دائم درگیری و توی فکرشی، گریه میکنی، زجه میزنی،لاغر میشی موهات میریزه، زندگیت میشه اون لامصب 😭😭

تمام اینا ک گفتم خودم داشتم و هنوزم دارم عاشق نشو که زندگیت از دستت درمیره

تو نخ ما نباش گره میخوری