2777
2789
عنوان

قطع رابطه

541 بازدید | 40 پست

با خواهرشوهرم قطع رابطه کردم فهمیدم زمانایی که میومده خونم کمدلباسامو وجاکفشیو یخچالمو میگشته کلا رومخه؛زن باباشو هم یبار بشدت کتک زد و باباش وزنباباش باهاش قهرکردن حالا باباش دوست شده باهاش داره میاد خونه پدرشوهرم؛ماهم طبقه بالا پدرشوهرم هستیم باشوهرم کارندارم باخواهرش رابطه داشته حتی گفتم خواستی بخواهرت شام بدی بیادخونمون من یروز میرم خونه مامانم اون بیادبالا ولی خودم نمیخوام ببینمش رومخمه 

یک فرصت وِزه برای خرید لوازم زندگی یا جهیزیه

اگ میخاید لوازم خونه بخرید یا جهیزیه پیشنهاد میکنم از دیجی کالا بخرید هم تنوع زیاد داره هم تخفیف میده و هم ب صورت قسطی میتونید بخرید 

حتما ی سر بهش بزنید و اطلعات بیشترو بخونید ضرر نداره!

مشاهده /خرید جهیزیه ب صورت قسطی و با تخفیف

عجب😐

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا فهمیدی؟

زنگ زده به باباش گفته که من پولای داداششو میریزم بیرون کمدم گشته ۱۰ تا مانتو دارم جاکفشیم نگاه کرده ۱۵جفت کفش دارم یخچالمو دیده ماهی میخریم وژله و.....زنباباشم شنیده بود بهم گفت فلانی این حرفوزده شوهرم بهش زنگ زد گفت توهمچین حرفی زدی به بابا گفت اره

بعد شوهرت چی گفت

شوهرم گفت باشه من گفتم توچطور باخواهرم سرشوهرش قهری که ضامن نشده منم نمیخوام باخواهرت که میادخونمو تفتیش میکنه وپشتم صفحه میزاره توروم نیش میزنه رابطه داشتا باشم

اون خونه ،خونه ی شوهرشم هست بنظرم حرف استارتر بهتره 

مشکلی ندارم بیاد خونم داداشش بره از بیرون شام بگیره یه شب بهش شام بده بعد شامم بیاد دنبالم برگردم خونم من اونم بره طبقه پایین خونه باباش