من 5 ماه پیش اخرین رابطم با همسرم بود که 4 روز مونده به موعد پریودم بود و بدون محافظت که بعد قرص اورژانسی مصرف کردم و یک روز بعد از موعد پریودم پریود شدم بی بی چک هم یک ماه بعدش استفاده کردم که منفی بود چند روزه احساس میکنم شکمم بزرگتر شده و 3 کیلو وزن اضافه کردم چون دارم کارای طلاقم رو میکنم خیلی حساس شدم با این حال که هر ماه پریود شدم اما بازم میترسم به نظرتون امکان بارداری دارم؟؟؟
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید من الان تیکر زدم.خواستم بپرسم همه رو تا هفته چهلم نشون میده؟
اره
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
دوستان ی مقاله خوندم که میگه امکان داره هم باردار باشید هم پریود بشید به نظرتون میتونم به جواب بی بی چک بعد از گذشت 5 ماه اعتماد کنم؟؟ که دوباره استفاده کنم