2777
2789
عنوان

چجوری مرغ میپزین

626 بازدید | 42 پست

کمک مهمون دارم😐میگن غذای خونگی میخوایم😭

دعا کنید برنجام شفته نشه

چجوری مرغ درست کنم خوشمزه باشه هاا

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینایی که غذای خونگی میپزن بگو بیان خونت برات درست کنن😄

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

مرغ رو با کمی آب و جوز هندی و آویشن و برگ بو آب پز کن

بعد توی تابه سرخ کن

توی یه قابلمه آب و رب و آب لیمو و فلفل و نمک و زعفران رو بپز که غلیظ بشه

مرغ ها رو توی این سس بخوابون تا دم بکشن 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

مگه تا به حال برنج درست نکردی😑

چرا قبلا درست میکردم غذا خیلیم خوشمزه ولی چندسالیه آشپزی نکردم یادم رفته

و قلقش از دستم در اومده

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
عکس پروفایلت😅

قابلی نداره 😊

تو ماهیتابه دو سه قاشق روغن بریز .یه دونه پیاز کوچیک نگینی خورد کن و نمک و زرچوبه بریز. بعد مرغهارو بچین تابه. با حرارت خیلی کم بذار سرخ بشن ولی نسوزن بعد برگردن طرف دیگه اش رو سرخ کن . در اخر رب بزن تف بده. زعفران دم کرده و ابلیمویه تازه و فلفل دلمه ای و یه لیوان اب جوش بریز توش. درشو بذار . با همون حرارت کم بپزه. خوشمزه و عالی میشه. امتحان کن حتما.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

خوشمزه ترین روش واسه مرغ جوجه کباب😁😁😁😁😁😂😂😂یعنی عالیه برا کباب ..کنارشم میتونی سوپ یا خورشت بادمجان درست کنی یا چیزهای دیگه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

مرغ وباپیازوهویج وفلفل دلمه  اب پزمیکنم پیازش درسته باشه  بعد تومای تابه روغن و زرد چوبه میریزم مرغ هاروسرخ میکنم طلایی بشه بعد پیازو نگینی سرخ میکنم بهش ادویه میزنم و در اخر رب میریزم مرغ هاروهم اضافه میکنم نوش جان

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞

نظورت خورش مرغه؟؟؟؟عزیزم این راهی ک بت میگم خیلی خوب میشه مرغارواب پزنکن بذارتوقابلمه روش زردچوبه نمک فلفل ویکم ادویه مرغ بزن یکم روغن بریزدرشوبذاروبذاربااب خودمرغ پخته بشن اب نریزاصلن اینجوری طعمش حفظ میشه بعداگ دوست داشتی فلفل دلمه وهویج ونخودفرنگی یاهرچیزیک میدونی خودت اضاف کن یکم ربوبازردچوبه ونمک وفلفل ن زیادایکوچولوسرخ کن بریزداخلش یکوچولوام اب بریزبذارجابیفته برنجتم ازچندساعت قبل خیس کن ب تعدادبذاربااب جوش خیس بخوره بعد بریزتواب درحالدجوش ک بهش نمک وروغن وابلیمواضاف کردی زمانیک دیدی وسط برنج سفته اماکناره هاش نرم شده موقع ابکش کردنشه بعدم زرشک وپاک کن وبشوروبایکم شکرسرخ کن وبازعفرون دم کرده بده روبرنج