2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 113 پست
وقتی ذات خراب باشه هیشکی و هیچی نمیتونه درستش کنه  ان شاالله خدا کمکت کنه و از یه راهی تو رو ب ...

انشالله اینقد که دعا کردم هم خدا ازمن خسته شد هم من دیگه رو ندارم ولی چیکار کنم چاره ای ندارم ملت میگن برو مشاوره رفتم مشاوره میگه فراموش کن کم کم گفتم خانم داری چی میگی من اگه میدونستم مشکلی داره پسره خودم ولش میکردم ولی زورم میات ظلمه بخدا بخوام درمورد پسر مردم چیز بدی بگم 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه احساساتیه !!! 

بنده خدا غرورش شکست و ابروش جلو فامیلش رفت با حرفای خانواده ام مادرم میره به فامیلاش میگه پسرتون روانیه یه مرغ که پاهاش شکسته باشه بهش نمیدم نه یه زن اینا هم میرن بهش میگن اونم خیلی ناراحت میشه بااون وجود که خانواده ام اینقد بهش بی احترامی کردن همه چی درموردش گفتن که مثلا بزارن اون ازمن بدش بیات ولی اون میگفت بااینکه من دوستت دارم تحمل میکنم حرفاشون رو جلو فامیل و همسایه و غریبه برام ابرو نزاشتن 

عقدیم. اینجا نامزدی یعنی عقد. دوماهه عقدیم. اسمش تو شناسناممه

تورک هستی؟چون ماهم ب عقد میگیم نامزدی 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
انشالله اینقد که دعا کردم هم خدا ازمن خسته شد هم من دیگه رو ندارم ولی چیکار کنم چاره ای ندارم ملت می ...

نه خدا هیچ وقت خسته نمیشه عزیزم 😍

مطمئنم اگه به صلاحتون باشه حتما بهم میرسین ... به خدا اعتماد کن بهترینا رو واست میخواد ❤😘

وای حق داره خیلی به غرورش بر خورده 🙁

اره خیلی بهش حق میدم ولی من اینو میکشم که دلم راحت بشه به خانواده ام گفتم اینو زنده نمیزارم حالا ببینید گفتن میخوای ابروریزی کنی گفتم به درک خدا خودش خواست اینجوری بشه منم خسته شدم از این زندگی سیرم ازش

نه خدا هیچ وقت خسته نمیشه عزیزم 😍 مطمئنم اگه به صلاحتون باشه حتما بهم میرسین ... به خدا اعتماد کن ...

خسته شدم بخدا میدونم اینا نظرشون عوض نمیشه ترجیح میدن من بمیرم ولی نرسم 

اره خیلی بهش حق میدم ولی من اینو میکشم که دلم راحت بشه به خانواده ام گفتم اینو زنده نمیزارم حالا ببی ...

نه عزیزم اینجوری نگو .. کشتن چیه اخه !!! 

تو با عشقت باش و کنار هم باشین میدونم بهم میرسین 😊

خسته شدم بخدا میدونم اینا نظرشون عوض نمیشه ترجیح میدن من بمیرم ولی نرسم 

از کجا میدونی ؟؟؟ 

تو زندگیم خیلی چیزا بوده که فکرشم نمیکردم تغییر کنه ولی وقتی از خوده خدا خواستم تغییر کرده البته چیزایی که به صلاحم بوده ... 

هیچی بالاتر از خواست خدا نیست ... خیلی از غیر ممکن ها رو ممکن کرده 😍

نه عزیزم اینجوری نگو .. کشتن چیه اخه !!!  تو با عشقت باش و کنار هم باشین میدونم بهم میرسین 😊

چی بگم اخه نمیدونم خیلی داغونم اینا سرراه نمیان اخه چقد من تحمل کنم 

از کجا میدونی ؟؟؟  تو زندگیم خیلی چیزا بوده که فکرشم نمیکردم تغییر کنه ولی وقتی از خوده خدا خو ...

من میگم بعضی وقتا اگه بصلاحمون نیس چرااشنا شدیم چرا خدا گذاشت دل بدم چرا نامزد بودیم   جلو همه ابروم بره بعد ازمن گرفتش خب اگه میدونه به صلاحم نیس نمیزاشت اینطوری بشه اخه این چه حکمتیه خداااا