2789
عنوان

میشه بیاید😔

174 بازدید | 20 پست

بچها من یه دوستی داشتم چند سال باهم دوست بودیم شوهر داشت اونم و به شوهرش خیانت میکرد من خیلی سعی میکردم کمکش کنم باهاش حرف بزنم راهنماییش کنم که از اشتباهاش برگرده اونم دوست خوبی بود برای من تنهایی همدیگرو پر میکردیم یه بار من لبامو ژل زدم ژل فیک بود رفتم تخلیه کردم لب بالام قرینه نبود بعد اون رفت ژل زد ژلی که من زده بودمو مسخره کرد گفت اون ارزون بوده در کل هم با خرید لباسو گوشیو و کامپوزیت دندون این مدل چیزا پز میداد اخریا بینیشو که عمل کرد دیگ خیلی خودشو میگرفت و احساس میکرد کی شده طلاق گرفت از ایران رفت حرف میزدیم پی ام میداد خودش یه بار تو یه بحث منو به غریبه ها فروختو طرف منو نگرفت منم هرچی که مدت ها تو دلم بود بارش کردم و انفالو الان گاهی دلم تنگ میشه برای روزامون خوشیامون و حس میکنم شرایط خوبی نداره چون تو ی کشوره همسایه تو کمپه گاهی نگرانش میشم این اشتباهه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اووووو ولش کن بابا.داره عشق وحالشو میکنه .

نه اونموقع ها ک رفته بود ویدیو کال بهم میزد و خونش خیلی بد بود دیوارهای کثیف حتی پول خرید ی جفت کتونی هم نداشت و میگفت دارم تقاص ولخرجیامو پس میدم 

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد البته با شدت کمتری.الانم بعضی وقتا دلم براش تنگ میشه واسه همه ی اون دوران خوبمون. اما یه چیزی بگم بهت ادم باید توی انتخاب دوست خیلی دقت کنه اگه دوستت از خودت پایین تر یا پست تر باشه تو هم مثل اون میشی

منم دوستایی داشتم که توو اوج صمیمیت روابطمون تیره شده،یه وقتا دلم واسه اون روزا و اون خاطرات تنگ میشه ولی وقتی میبینم علیرغم تلاش من خودش خواسته قطع رابطه کنیم و وقتی میبینمخب حالا بعد از چند سال کدورت که هرکدوم رفتیم دنبال زندگیهامون دیگه رنگی از دوستی باقی نمونده،اویلم که خیلی ناراحت بودم به خودم میگفتم تو یه ادم نامرد و عوضی رو از دست دادی ولی اون یه دوست خوب و صادق رو از دست داده پس اونه که باید غصه بخوره،بعدم از همه مهمتر زنی یا مردی که به همسر و زندگیش خیانت میکنه خطرناکه و قابل اتکا نیست

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد البته با شدت کمتری.الانم بعضی وقتا دلم براش تنگ میشه واسه همه ی اون ...

فقط نگرانشم چون میدونم خیلی بی فکر کار میکنه بی فکر طلاق بی فکر مهاجرت امیدوارم سالم باشه دعاش میکنم شبا

منم دوستایی داشتم که توو اوج صمیمیت روابطمون تیره شده،یه وقتا دلم واسه اون روزا و اون خاطرات تنگ میش ...

فقط نگرانشمو دلم براش میسوزه چون همیشه با وجود پز دادناش مواظبش بودم مثل یه خواهر بزرگ