tlatla مدیر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 476 عنوان ماه عشق😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 177 پست دلم نیومد نزنم تازه داشتیم میخندیدیم 1399/05/20 | 03:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tlatla مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 476 من اون که تهدید کرد تا نگی یاسین و نادر تو انباری چیکار میکردن گزارش نمیزنیم دوستاتونم تگ کنیدو خوند ... دقیقاا 😂
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 من اون که تهدید کرد تا نگی یاسین و نادر تو انباری چیکار میکردن گزارش نمیزنیم دوستاتونم تگ کنیدو خوند ... اره😂😂😂 جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31227 اصن به ساعت نکشید خدا خیرش بده حالا هي دلمو اب کن فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤
soha0072 عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8582 چ بازی😃😃😃😃 دکتر بازی😂😂😂😂😂 مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
tlatla مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 476 آقا یکی بگه چی شده بود 😃😃😃 یه دختر ۱۴ ساله تاپیک زده بود که عاشق پسر عموش شده پسر عموش پیام داده بهش گفته ماه عشق بعد گفته من نبودم داداش سه سالم بوده و این حرفا داستان هم سر و ته نداشت ولی بچه های همیشه حاضر در صحنه گل کاشتن با شوخیاشون من اشکم در اومد😂😂
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 حالا هي دلمو اب کن خواهر ماهم سروته داستانو نفهمیدیم فقط دوتا اسم هی تکرار شد یاسین ونادر حالا چیکار کردن وچیشد خود استارتر میدونه😂😂😂 جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
sima_1379 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 3142 خب؟:/ خوب من سوال پرسیدم ماه عشق چی بوده اینا تو ریپلای کردی سللم ای ماه عشق و خداحافظ ماه عشق ،منم گفتم عنوان تاپیکس و من چرت وپرت نگفتم😂 هرکس خود داند و خدای دلش که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️
آسمان۶۳ عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1612 فقط اینکه گفت تا یک ساعت دیگه پاک میکنم و پاک کرد رو حال کردین؟؟؟ از شما زرنگتر بود
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18012 سوالاتو اینجا بپرسین!اقا یکی بمن بگه یاسین رفت ب مامان اسی چی گفت؟تانفهمم همش سرامتحان این یادم میاد یاسین رفت گفت ما با هم شوخی خرکی میکردیم دخترات دیدن ولی مورد نداره نزنشونآخرشم رفت گفت من به دخترت اس دادم ماه عشق من ولی اشتباه شده بگو منو ببخشهلعنتی مرحوم خیلی درگیر بخشش و حلالیت بودااا ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ماهرو۶۷ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1240 بازیشونم توضیح بده بازی خرکی که پیتزا فروش جوین میشه تو گزوه
محا_جان عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 390 یه دختر ۱۴ ساله تاپیک زده بود که عاشق پسر عموش شده پسر عموش پیام داده بهش گفته ماه عشق بعد گفته من ن ... ای بابای دقه رفتم دشوری چ تیکه ای از دست دادم ...😐😭
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31227 خواهر ماهم سروته داستانو نفهمیدیم فقط دوتا اسم هی تکرار شد یاسین ونادر حالا چیکار کردن وچیشد خود است ... یاسین و نادر؟ استارتر دختر بود؟ فقط من منحرفم ایا😐 فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18132 خواهر ماهم سروته داستانو نفهمیدیم فقط دوتا اسم هی تکرار شد یاسین ونادر حالا چیکار کردن وچیشد خود است ... اونام مستعار بود من فقط فهمیدم یه دختر ۱۴ساله وجود داره و یه پسر عموی کلاس نهمی😐 میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢