2777
2789
من اون که تهدید کرد تا نگی یاسین و نادر تو انباری چیکار میکردن گزارش نمیزنیم دوستاتونم تگ کنیدو خوند ...

اره😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن به ساعت نکشید  خدا خیرش بده

حالا هي دلمو اب کن  

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

آقا یکی بگه چی شده بود 😃😃😃

یه دختر ۱۴ ساله تاپیک زده بود که عاشق پسر عموش شده پسر عموش پیام داده بهش گفته ماه عشق بعد گفته من نبودم داداش سه سالم بوده و این حرفا داستان هم سر و ته نداشت ولی بچه های همیشه حاضر در صحنه گل کاشتن با شوخیاشون من اشکم در اومد😂😂

حالا هي دلمو اب کن    

خواهر ماهم سروته داستانو نفهمیدیم فقط دوتا اسم هی تکرار شد یاسین ونادر حالا چیکار کردن وچیشد خود استارتر میدونه😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خب؟:/

خوب من سوال پرسیدم ماه عشق چی بوده اینا تو ریپلای کردی  سللم ای ماه عشق و خداحافظ ماه عشق ،منم گفتم عنوان تاپیکس و من چرت وپرت نگفتم😂

هرکس خود داند و خدای دلش که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️
سوالاتو اینجا بپرسین!اقا یکی بمن بگه یاسین رفت ب مامان اسی چی گفت؟تانفهمم همش سرامتحان این یادم میاد

یاسین رفت گفت ما با هم شوخی خرکی میکردیم دخترات دیدن ولی مورد نداره نزنشون

آخرشم رفت گفت من به دخترت اس دادم ماه عشق من ولی اشتباه شده بگو منو ببخشه

لعنتی مرحوم خیلی درگیر بخشش و حلالیت بودااا

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خواهر ماهم سروته داستانو نفهمیدیم فقط دوتا اسم هی تکرار شد یاسین ونادر حالا چیکار کردن وچیشد خود است ...

یاسین و نادر؟ استارتر دختر بود؟ فقط من منحرفم ایا😐

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

خواهر ماهم سروته داستانو نفهمیدیم فقط دوتا اسم هی تکرار شد یاسین ونادر حالا چیکار کردن وچیشد خود است ...

اونام مستعار بود 

من فقط فهمیدم یه دختر ۱۴ساله وجود داره و یه پسر عموی کلاس نهمی😐

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢