2777
2789

میوه زیاد اصلا خکب نیست بدن قند میوه رو نه میتونه تجزیه کنه نه دفع توی کبدت جمع میشه کبدت چرب میشه

نه روشت روش خوبی نیست باید بخوری که متابلیسم داشته باشی ولی به اندلزه رو اصول برنامه کالری شمار نصب کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من که کارشناس تغذیه روزی چهار واحد میوه نوشته...

خیلی راضی ام ، از پیج اینیستاگرام برای دوره بارداریم رژیم گرفتم ، خودش هم پشتیبانی میکنه ،هر وقت هم حوس چیزی میکنم آنلاین بهش میگم جایگزین میکنه ، خیلی راضی ام ، بدون عذاب وجدان میخورم دیگه😁

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
برا من که کارشناس تغذیه روزی چهار واحد میوه نوشته... خیلی راضی ام ، از پیج اینیستاگرام برای دوره با ...

من بعضی وقتا میخورم ناهار یاشام جلوی خودمو نمیتونم بگیرم بعدش خیلی پشیمون میشم زهرمارم میشه

خوشبحالت چجوری؟

روزی ۲۴ لیوان اب میخوردم 

دوتا پارچ گداشته بودم یکی اب  یکی مخلوط اب و ابلیمو البته من چون یبوست شدید داشتم برا همون

یک هفته کامل برنج و نان رو حذف کردم روزی هروعده دو عدد خرما میخوردم که جمعا شش تا... میوه هم زیاد مصرف میکردم. خیار و گوجه .. هندوانه ...موز و خربزه و انگور که اصلا 

خدایا شکرت🙃
من بعضی وقتا میخورم ناهار یاشام جلوی خودمو نمیتونم بگیرم بعدش خیلی پشیمون میشم زهرمارم میشه

اگه اینستاگرام دارین یه نگاهی به استوری های این پیج بندازین

خوب راهنمایی میکنه

https://instagram.com/niousha_kh?igshid=ooklfn3ehs0u

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...