2777
2789
عنوان

آخه یعنی چی

127 بازدید | 19 پست

اینستا پر شده از خانمهایی که روزمرگی های خانه داری رو میذارن کلی هم فالوور دارن یا کلی مطالب در مورد بچه داری اینا میذارن که دکترها تایید نمیکنن اینا چه بیکارهایی هستن آخه یکی گردگیری استوری گذاشته بود میگفت وای خونم پرخاک شده دارم تمیز میکنم واقعا دلیلشون چیه آخه 

یادمه یکی از استادهای ما گفت زنش رو طااق داده بود میگفت دیگه همه زندگیمون رو میذاشت اینستا 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بیچاره استاد😂😂😂

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم اینستا ندارم ولی کاش کلا ورش دارن همش چشم و هم چشمیه و باعث حسادت و دلخوری میشه 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

انقدر هم کیف میکرد برای گردگیری

حتی پوشک کردن بچه رو هم میذارن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من خودم اینستا ندارم ولی کاش کلا ورش دارن همش چشم و هم چشمیه و باعث حسادت و دلخوری میشه 

واللا

من متنفرم از اینستا دقیقا بخاطر اینکه همه از هرچیزی استفاده میکنن که خودشونو به رخ بکشن , طرف بستنی میخره عین ندیدپدیدا فوری عکسشو میگیره میذاره مینویسه من و عشقم با بستنی !!! خب بابا بستنیه دیگه بستنی ندید نیستیم که 

من که دنبال نمیکنم یه چند روز چن نفر و فالو کردم ینی همه زندگی ها ی مدل لوازم زندگی ظرف ها همه چیییی و واقعا خسته کننده بود برام و سرم درد میگرف.... از دم انفالو کردم و راحت شدم. 

حالا اینو بگو 

جرات نداری بهشون انتقاد کنی یعنی کلی پاچه خوار میریزن سرت که خودطرف میمونه 

بخدا خیلی هاشون از عادی هم عادی ترن ولی به خاطر موقعیتشون چه به به وچهچه میکنن 

همیشه فکرمیکنم میگم اینان تواین موقعیت نبودن چه رفتاری باهشون میشد

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
منم نمی‌دونم چایی خوردن دوتا ادم بدرد نخور تو یه خونه 60متری دیدنش چه لذتی داره

آره اونو بگو یه چایی رو هم میذارن کلا اینا چقدر وقت صرف اینترنت میکنن

بعضیا بیکارن دنبال میکنن فکرشو بکن کلی پول نت بدی طرف میگه بعد سه روز یوبس بچم💩وای چقدر خوشحالم تو هم با لایکت در خوشحالیش شریک بشی😅

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
من متنفرم از اینستا دقیقا بخاطر اینکه همه از هرچیزی استفاده میکنن که خودشونو به رخ بکشن , طرف بستنی ...

ساندویج میخورن با دهن پر حرف میزنه میذاره بابا اونو راحت بخور کیف کن

من قبلاخیلی درگیراینستابودم

اماچندمدتیه که پاکش کردم وبعضی اوقات بالامیارمش واستوری هارومیبینم

وقتی بعضیارومیبینم که همش پست واستوری میذارن دلم براشون میسوزه

تودلم میگم بیچاره هاچقدرتنهان که همش تواینستان