2777
2789
عنوان

آخه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست
حالا اینو بگو  جرات نداری بهشون انتقاد کنی یعنی کلی پاچه خوار میریزن سرت که خودطرف میمونه  ...

آره بابا از رختخوابشون هم فیلم میگیرن جالبیش اینجاست مژه مصنوعی اینا میذارن در حال ظرف شستن اینا 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا بیکارن دنبال میکنن فکرشو بکن کلی پول نت بدی طرف میگه بعد سه روز یوبس بچم💩وای چقدر خوشحالم تو ...

من حالم بهم میخوره دیگه یعنی چی اخه خودشم کلا پر هست یه نفر دو نفر نیست اونقدر هست که نگو روزمرگیهای این و اون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من قبلاخیلی درگیراینستابودم اماچندمدتیه که پاکش کردم وبعضی اوقات بالامیارمش واستوری هارومیبینم وقت ...

آره عزیزم ما میدونیم ولی بعضی از افراد ساده دقت نمیکنن تو این اوضاع اقتصاد باعث دعوای و دلشکستگی خیلیا میشن